10 perc bűnüldözés a RoboCop: Rogue Cityben

  • Írta: szlav
  • 2023. június 5.
  • Videó
Link másolása
Itt az idő, hogy feltakarítsuk Detroit mocskát! Az IGN előzetesének hála most bő 10 percen át követhetjük a Alex Murphy, avagy a Robotzsaru igazságosztását.

Az IGN újságírói már próbakörre vitték a RoboCop: Rogue Cityt, a Teyon és a Nacon idén szeptemberben érkező játékát. A 20-30 órás sztorikampányt ígérő first-person shooter teljes műértéssel adja a kezünkbe a Robotzsaru irányítását: Detroit gépseriffje egy valódi sétáló tank, akiről csak úgy leperegnek a golyók, és hiába a lassú léptei, egyetlen bűnöző sem menekülhet előle.

A gyakorlatilag színtiszta játékmenetből összeállított videóban beleleshetünk a kimért, de brutális akcióba, a fejlesztési opciókba és megtudhatjuk azt is, hogy az esztelen lövöldözés mellett milyen feladatok várnak még Alex J. Murphyre a Robotzsaru 2 és 3 közt játszódó sztori során.

A RoboCop: Rogue City várhatóan idén szeptemberben érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

9.
9.
hedzsooo
#6: Igen, mivel csak a "parasztokat" mutattak be eddig ebben a videoban, sakkozos szlenggel elve. :) A Terminator: Ellenallas c. jatek szerintem igen korrekt lett toluk. Az hogy mar most, joval a megjelenes elott nem lonek el mindent demokban, elozetesekben, szamomra OK.
8.
8.
KopyAti
Még mindig azt mondom, hogy a tps mód sokkal jobban állt volna neki.
6.
6.
Kamukaze
A harcok elég repetatívnak tűnnek
5.
5.
crytek
Egynek bőven jó lesz.
4.
4.
hedzsooo
Eddig kiraly szerintem, nyomozos reszek remelem jol meglesznek irva mind. :)

Csak a varosi csatarozasok maguk a boss fight-okon kivul lehet olykor uncsik lesznek picit de varjuk ki a veget. Az igazabol modokkal is orvosolhato lesz, ha nem lenne majd eleg kihivas bennuk. Mondjuk ha magyar nyelvu felirat nem jon hozza, azt mar most boritekolom h sokaknak unalmas lesz a jatek ahogyan ez a video is a korabbi kommentekbol levonva a tanulsagot, viszont ha pl. az angol megy turheto szinten, akkor szerintem jopofa tyutyerka lesz ez a rajongok szamara.
3.
3.
Nate Hope
Teljesen biztos vagyok benne, hogy gagyi lesz, a film iránti rajongásom miatt viszont tuti, hogy játszani fogok vele.
2.
2.
Grabowsky30+
Anno szerettem a filmeket, de ezt már a videó alatt is untam.
1.
1.
Br1sk
szerintem ez gyengébb lesz mint a terminátor volt. már a karakter miatt. szerintem alapvetően nem jó ötlet robocop bol játékot csinálni. olyan lesz mint a gollam. robocop jobban működne újabb filmben vagy animációban esetleg képregény. azért drukkolok ennek de nem hiszem hogy jó lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...