Könyörtelen túlélő akció-RPG lesz az Enshrouded

  • Írta: zoenn
  • 2023. június 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Portal Knights alkotója egy túlélésre kihegyezett, craftolós akció-RPG-t készít Enshrouded címmel. Akár 16 játékos fedezheti fel egyszerre a játékban szereplő hatalmas, elhagyatott birodalmát.

A Keen Games alkotása egy túlélésre kihegyezett, akció-RPG lesz, amit akár egyszerre 16-an is tolhatunk dedikált szervereken. Az Enshrouded egy hatalmas és elhagyatott birodalomban játszódik, amelyet titokzatos köd rontott meg. A játékosok azon ügyködnek, hogy a bossokat lenyomják, építkezzenek és lehetőleg úgy fejlesszék karakterüket, hogy azok ellenálljanak a mérgező ködnek, miközben a királyság bukásának titkai után kutatnak.

A föld mélyéről elszabadul járvány hatására mindenhol a kóborló mutánsokkal futunk össze, ősi templomok mélyén egy elfeledett kor harcosai nem találnak örök nyugalmat maguknak. Fegyverek és elemi varázslatok széles tárháza közül választhatunk, kardokat és nehéz közelharci alkalmatosságokat vehetünk észbe, és persze íjakat is, amiket különböző nyilakkal ajzhatunk fel.

A harcok nem is csak sima gombnyomkodásról szólnak, tanulmányoznunk kell az ellenség támadási mintáját, blokkolhatjuk és háríthatjuk a bejövő csapásokat. Ha az állóképességük lemerült, akkor vihetünk be pusztító találatokat leginkább. A fejlődésünket szerteágazó képességfa szolgálja ki. Ha a tervrajzokat megszereztük és kellő nyersanyagot gyűjtöttünk, akkor kedvünkre építhetjük és csinosíthatjuk bázisunkat.

Az Enshrouded 2023 folyamán jelenik meg a Steamen korai hozzáférésben.

3.
3.
hedzsooo
#1: Hibrid mufaj. 2 v. tobb mufaj keresztezese a hibrid mufaj. :)

Kesobbiekben majd biztosan lesz meg elozetes rola, hogy kivesezzek jobban szamunkra
2.
2.
DragonBleacPiece
#1: minecraft, the forest, ark stb ezek alá képzelj el akció rpg harcrendszert
1.
1.
Shao Kahn
Bocsánat, a trailer tetszik de had kérdezzem meg. Én imádom az akció rpg-ket, de mit jelent az hogy TÚLÉLŐ akció rpg? Azt hittem csak horrorjáték lehet túlélő. Ez most Soulslike-ot jelent? A másik amit nem értek, hogy a játékban úgy kell építeni bázisunkat, mint az Assassin's creed Valhallában a viking falut?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...