Remnant II – két újabb helyszín kapott előzetest

  • Írta: pandaril
  • 2023. június 7.
  • Videó
Link másolása
A nyáron érkező soulslike játék univerzumának újabb szeletébe kapunk egy nyúlfarknyi betekintést, sajnos megjelenési dátumot ezúttal sem mellékletek hozzá a készítők.

Az utóbbi időben két játék ápolja azt a "hagyományt", hogy heti rendszerességgel adnak ki újabb és újabb trailert vagy egy karakterhez vagy magához a játék világához kapcsolódóan, kínosan ügyelve arra, hogy ne tudjuk meg pontosan, hogy mikorra érkezik a játék. Az egyik a Tekken 8, a másik pedig az alábbi trailerrel a Remnant II.

A videóban a Földön található Ward 13 volt lakóinak hétköznapjaiba tekinthetünk be, de felsejlik a Labyrinth is, aminek összeomlása eredményezte a több világot is elözönlő rémségek megjelenését.

A Remnant II-ben több, egymástól markánsan elkülönülő karakterrel is nekivághatunk majd a kalandnak, a játéktér pedig igen csak változatos lesz. A nyárra ígért játék PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re fog megjelenni.

1.
1.
akbar0423
Közben az első rész Complete kiadása bekerült Humble Choiceba! Nagyon jó ár érte, főleg hogy a Ghostwire Tokyo is benne van a havi csomagban. Ajánlom szeretettel. Ezt pedig várjuk mint a messiást, szó szerint. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...