Megjelenési dátumot kapott a My Time at Sandrock

  • Írta: pandaril
  • 2023. június 8.
  • Megjelenés
Link másolása
A kraftolós-építős játék már több mint egy éve elérhető korai hozzáférésben, de ősszel megjelenik a végleges verzió, igaz, nem minden funkció lesz elérhető mindenkinek a startkor.

Befutott a hivatalos megjelenési dátuma a My Time at Portia folytatásának, a My Time at Sandrocknak. A játék 2022. május 26. óta elérhető korai hozzáférésben, azonban most már biztos a végleges megjelenési dátum is, amihez egy trailert is készítettek az alkotók.

A My Time at Sandrock egy nyílt világú, posztapokaliptikus kraftolós-túlélős móka lehet, vagy egy randiszimulátor is akár, vagy csak egy lazulós, építős kikapcsolódás. Teljesen a játékoson múlik, hogy a játék melyik aspektusával foglalkozik. A My Time at Sandrock már kezdetben támogatni fogja a co-op módot PC-n, azonban konzolokon csak később, egy ingyenes frissítés formájában lesz elérhető a játékmód.

A játék szeptember 26-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, Nintendo Switch-re, PlayStation 5-re, viszont a PlayStation 4-es megjelenésre csak később, az év végén érdemes számítani. A My Time at Sandrock már Steam-en és az Epic Game Store-ban is beszerezhető, azonban a GOG-on is megvásárolható lesz a megjelenést követően.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...