SGF 2023: Bemutatkozott a Prince of Persia: The Lost Crown

  • Írta: szlav
  • 2023. június 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem ezt a Prince of Persiát vártuk, de nem panaszkodunk. A Ubisoft egy érdekes spin-offal hozza a modernkorba a régen jegelt szériáját. Íme, a The Lost Crown.

A Sands of Time remake-jének se híre, se hamva, de a Ubisoft mégis újjáéleszti a Prince of Persia franchise-t. A Prince of Persia: The Lost Crown egy oldalnézetes akciójáték lesz, a rajzfilmes látványvilágával, látványos harcrendszerével és félelmetes főellenfeleivel pedig egyből belopta magát a szívünkbe. Persze egy "teljesértékű" új epizódnak jobban örültünk volna, de panaszkodni azért nem fogunk.

Íme, a játék bemutatkozó előzetese, újabb látnivalókat pedig a Ubisoft Forward adásán láthatunk majd.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

8.
8.
crytek
#7: Szeretném bemutatni A prince of persiat..

https://www.youtube.com/watch?v=abCEBE7uXqY

Neveznék át? Azt miért meg minek? Az a gond hogy manapság mindenre csak a divatfika megy. Nem csoda hogy szerencsétlen ubisoft mindent tol meg töröl ,mert a nyomorultak meg szeretnének felelni...és itt kurják el de nagyon. Nem kell megfelelni senkinek ugyanis olyan game (vagy bármilyen termék) soha nem fog elkészülni aminek mindenki tapsikol örül neki tetszik neki stb.
Ez úgy jó ahogy van. (Abban viszont biztos vagyok ha a csávó nem ilyen "noname" akit írányítunk hanem akármelyik részből egy karakter akkor bőven nem kapott volna ennyi fikát) De ez már legyen az ubi baja (nekik ugyis most van elég..)

/Most 21-éig lehet igényelni 1 heten ingyen uplay +-ot. 1 hét alatt le lehet tolni kb az össze prince-t akit érdekel a felidézés./
7.
7.
sumblinker
Neveznék át és egy átlagos platformjáték lehetne 10 éveseknek...
6.
6.
Doomsayer
#4: "De ez a főhős, meg ez a style, ezzel a zenével."

Április 1-re simán elment volna, de amikor látod, hogy tényleg komolyan gondolták, akkor már nem tudsz rajta őszintén röhögni...
5.
5.
Sophisticated Karen
#3: A ubi már egy ideje nem tudja mit csinál...
4.
4.
Macifasz
A kérdésem csak az lenne, hogy ez még is miben PoP? A klasszikus, oldalnézet okés, azt imádnám. De ez a főhős, meg ez a style, ezzel a zenével. Eeeeeeeeeeh. Ha ez lesz az új PoP irány, akkor köszönöm szépen, de inkább végigviszem századjára is a Warrior Withint. Az legalább nem csak nevében PoP.
3.
3.
Nate Hope
Van egy olyan érzésem, hogy az Ubi direkt szopatja a PoP-rajongókat.
2.
2.
Br1sk
ez kimondottan bejön
1.
1.
crytek
Hoho ez eszméletlen királyság. Nem is értettem eddig miért nem nyomták ezeket. Simán van rá igény
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...