SGF 2023: Megjelenési dátumot kapott a Marvel's Spider-Man 2

  • Írta: pandaril
  • 2023. június 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A kérdésre, hogy be tudják-e fejezni a játékot őszre, Bryan Intihar a játék konkrét megjelenési dátumát adta, az Insomniac csapata igen magabiztosnak tűnik a fejlesztés menetét illetően.

Bryan Intihar volt a Summer Game Fest műsorának egyik vendége, ahol a PlayStation Showcase-en bemutatott Marvel's Spider-Man 2 játékmenetét tárgyalták meg, de érintették a játéktér fejlődését, de az új főellenség, Kraven karakterét is.

Azonban a beszélgetés legfontosabb része az volt, amikor Geoff Keighley feltette a kérdés, hogy el fog-e készülni a csapat időben az ambiciózus projekttel. A játék kreatív rendezője válaszul egy rövid videóbejátszást mutatott, amiben konkrét dátum szerepel: október 20.

Aki már tűkön ülve várja a két hálószövő kalandjának folytatását, annak ezek szerint még várnia kell, azonban az Insomniac magabiztossága alapján csalódni biztosan nem fognak a rajongók.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...