SGF 2023: Friss traileren a Final Fantasy VII Rebirth

  • Írta: pandaril
  • 2023. június 8.
  • Videó
Link másolása
Sajnos még jócskán várni kell rá, azonban egy kiadós trailert kaptunk a Final Fantasy VII Remake folytatásához, ami a történetről és a játékmenetről is elárul pár érdekességet.

A Final Fantasy VII Remake befejezése alapján várható volt, hogy érkezik a folytatás, mivel az az eredeti játék történetének csak egy részét tartalmazza. Igaz, felmerültek pletykák, hogy a Square Enix esetleg elkaszálta a Final Fantasy VII Rebirth fejlesztését, azonban ezt egyrészt megcáfolták, másrészt a Summer Game Fest műsorán új trailert is villantottak:

Az eredeti játék rajongóinak és az új játékosoknak is tartogat majd finomságokat a játék, ami egyelőre úgy fest, hogy PlayStation 5 exkluzív lesz - legalábbis egy darabig mindenképp. A megjelenés kapcsán csak annyit tudni, hogy valamikor a jövő év elején várható a játék megjelenése, remélhetőleg pár hónap múlva már konkrét dátumot is kapunk.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...