SGF 2023: Készül a Shadows of the Damned: Remastered

  • Írta: pandaril
  • 2023. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Ez Suda51 és csapata, a Grasshopper Manufacturer jelentette be, ahogy az is, hogy a stúdió első bemutatóját is megtartják a jövő héten, várhatóan ott még több infót árulnak el a készülő játékról

A PlayStation 3/Xbox 360 éra egyik kult klasszikusa volt a Shadows of the Damned, amit Suda51 és a Grasshopper Manufacture csapata felújított változatban fog elhozni nekünk. A teaser azonban nem árulja el, hogy mikor jelenik meg a játék és melyik platformokra, de szerencsére mást igen.

Ugyanis jövő héten magyar idő szerint június 15-én reggel 06:00-kor rendezik meg az első Grasshopper Showcase-t, ahol biztosan többet tudhatunk meg nem csak erről a játékról, de a stúdió többi projektjéről is.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

7.
7.
A Pulyka
#5: Itt van egy a polcomon, lehet rá licitálni
6.
6.
A Pulyka
Ez a játék volt életem egyik legnagyobb csalódása. A monoton szóhoz a szótárban ezt a játékot kéne hozzàírni, mint jelentését.
Jön a sötétség, keresd meg, és lödd ki a kecskefejeket,hogy fény legyen,közben megállás nélkül zúdul a sok rémség a nyakadba. Szó szerint ez megy a játék végéig, ha éppen nem egy bossfightban vagyunk, ami talán az egyetlen színfolt a játékban, na meg a fegyverünk, ami,vagy aki akár motorrá is változik, és jobban káromkodik, mint egy kocsis.
Maga a világa elsöre kellöen beteg volt, és mondhatni,hogy változatos is, egy ideig...aztan valami történt....vagyis inkább semmisem, ez a baj.
5.
5.
sumblinker
Yeah, király! PS3-ra már beszerezhetetlen angol nyelven. (Max ebay-ről vagyonokért.)
4.
4.
crytek
Na végre már..Rongyosra játszottam tört xbox 360-on..akkor majd itt újra :)
3.
3.
KratoS
Hát ez egy rakat gané volt. Kb.
2.
2.
FreeKatana
Nem mondom, hogy borzasztó játék volt, de más címek jobban igényelnék az újrázást.
1.
1.
Raam989
Várós. Pont a napokban gondolkoztam, hogy veszek egy ps3-at, hogy megint lenyomjam ezt a játékot. (is)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...