Frissítve: Kiszivárgott az Assassin’s Creed: Mirage kulisszák mögötti videója

Link másolása
Az Assassin's Creed Twitter-csatornáján június 7-én meghirdettek egy "Dev diary" című sorozatot, amiben a rajongók betekintést nyerhetnek a készülőben lévő játék berkeibe.

A "Dev diary" című sorozat három exkluzív videóból áll majd, amiben az Assassin's Creed kulisszái mögé nyerhetnek majd betekintést a franchise rajongói. A Twitteren beharangozott minisorozat első epizódja azonban órákkal a meghirdetett megjelenés előtt kiszivárgott. A szóban forgó videó, amiben egyébként a parkour mozdulatok animálását és sztorijait hallgathatjuk, nézhetjük meg, ide kattintva megtekinthető

A közel hatperces klipben exkluzív és ahogy említettük, kulisszák mögötti betekintést kapunk az Assassin's Creed: Mirage-ba. 

A videó narrátora kiemeli, hogy Basim sokkal mozgékonyabb, mint néhány modernebb bérgyilkos, például Eivor, így a parkour sokkal látványosabbnak és gyorsabbnak tűnik ebben a részben.

Hamarosan érkeznek a "Dev diary" további részei. 

Az Assassin's Creed: Mirage 2023. október 12-én jelenik meg Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 konzolokra és PC-re. 

Update! Időközben hivatalossá vált a videó, íme:

2.
2.
Br1sk
Jó sok idő eltelt már a syndicate óta ideje volt hogy új AC játék jelenjen meg.
1.
1.
belaman
könyörgöm, ne hívjatok minden reklámanyagot "kiszivárgottnak" :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...