SGF 2023: Színpadon az Exoprimal

  • Írta: pandaril
  • 2023. június 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Gameplay és sztori előzetest villantott a Capcom a jövő hónapban megjelenő játékhoz, ami jelen- és előzőgenerációs gépekre is megjelenik majd, az előrendelés már él.

A jövő hónapban megjelenő dinós-robotos co-op játék rendezője beszélt nemcsak a játék történetéről, de a játékmenet részleteiről is. Az Exoprimal az időutazás köré épülő sci-fi lesz, és bár érdekes a sztori, alapvetően a játékmeneten lesz a hangsúly.

A játék premisszája szerint az Exoprimal egyfajta gameshow: robotruhába öltözött emberek csapnak össze egy Leviathan nevű A.I. által a jövőbe hozott dinoszauruszok seregével. A történet az összecsapások mentén bontakozik majd ki, ugyanakkor a sztori kihatással lesz magára a harcokra is, így válnak elérhetővé a 5 és 10 fős co-op küldetések és az új pályák.

Már előrendelhető a játék különféle bónuszokért, többek között a prémium season passért és egyedi skinekért, de szerencsére számos tartalmat oldhatunk ki játék során is.

A Capcom még márciusban tartott egy nyílt bétát, és úgy fest, hogy a játékosok visszajelzéseit alapul véve változtattak a játékon itt-ott. Ha valaki lemaradt erről, ne csüggedjen: magyar idő szerint június 16. 02:00 és június 19. 02:00 között újabb nyílt béta tesztet tartanak.

Az Exoprimal július 14-én jelenik majd meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re és egyből bekerül az Xbox Game Pass csomagjába is.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...