SGF 2023: Konzolokra költözik a szellemvadászós Phasmophobia

  • Írta: zoenn
  • 2023. június 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A négyfős kooperatív borzongásra kihegyezett Phasmophobia augusztusban konzolokra is elérhető lesz, PlayStation 5-ön ráadásul PS VR2-támogatással fűszerezve. Csekkold a beharangozó trailert!

A Phasmophobia PC-n már korrekt sikert aratott 2020. szeptembere óta, hiszen azóta érhető el a Steam Early Access kínálatában. A négyfős online kooperatív pszichológiai horrorjátékban egy paranormális jelenségek után kutató nyomozót alakítunk, aki mindenféle kísértetjárta helyre merészkedik be. A játékosok minél több bizonyítékot próbálnak felkutatni, hogy beazonosítsák, miféle szellem járja a helyet, amit aztán ki kell irtaniuk.

A Kinetic Games idén augusztusban PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is kiadja a játékot korai hozzáférésben, előbbi platformon ráadásul PlayStation VR2-vel is folyhat az ijesztgetés. A partnerkeresés miatt nem kell aggódnunk, hiszen az opcionális cross-play is bekapcsolható lesz.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...