Íme, a MotoGP 23 nyereményjátékunk nyertesei! (x)

  • Írta: Gamekapocs
  • 2023. június 15.
  • Nyereményjáték
Link másolása
Véget ért a Gamekapocs legutóbbi nyereményjátéka, melyen a MotoGP idei felvonását nyerhettétek meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Lássuk, kik lettek a szerencsés nyertesek!

Akik a MotoGP 23 PC-s verziójáért szálltak ringbe, azokra egy három kérdésből álló kvíz várt a Gamekapocs.hu oldalán. Közkívánatra ezúttal a megoldásokat is leírjuk. Az első kérdésben arra voltunk kíváncsiak, hogy melyik évtől kezdve került át a teljes MotoGP-franchise a fejlesztést jelenleg is végző csapathoz, vagyis a Milestone-hoz. A helyes válasz itt a 2013 volt, az azt megelőző években ugyanis még a Capcom birtokolta a játék jogait. a második kérdésben azt a választ kellett kiválasztanotok, amelyik a MotoGP 23 egyik idei újítását tartalmazta. Mivel sajnos idén sem bújhatunk Valentino Rossi bőrébe, és szerencsére alkatrészeket tartalmazó lootboxokat sem kaptunk, így a helyes megoldás a rivalizálásra épülő karriermód volt. Az utolsó kérdésben pedig arra kérdeztünk rá, hogy mikortól lesz elérhető konzolokon a cross-play támogatás, amire a helyes válasz természetesen az volt, hogy rögtön a megjelenés pillanatától.

A helyesen válaszolók közül pedig gépi sorsolással nem más lett a nyertes, mint Stack, akinek ezúton is gratulálunk!

Azok, akik a MotoGP 23 PS4-es és PS5-ös verzióját szerették volna elnyerni, a Facebook-posztunkban kellett, hogy megírják, kivel játszanák legszívesebben az osztott képernyős játékmódot. A nyertesek itt pedig Lőrinc Kristóf – PS4 és Zakar Dániel – PS5.

Ezúton is gratulálunk nekik, mindenki másnak pedig köszönet a részvételért! A nyertesekkel e-mailben/Facebookon vesszük fel a kapcsolatot a következő napokban, úgyhogy kérjük őket, legyenek résen! Három munkanapotok lesz reagálni, utána a nyeremények a tartaléknyertesekre szállnak.

Az ajándékokért ezúttal is köszönet a MotoGP 23 regionális forgalmazójának, a Magnew Games-nek!

3.
3.
Stack
Köszi Srácok!

Élőben is nagy rajongó vagyok, mostmár legalább virtuálisan is mehetek a pályákon!
2.
2.
Duka Zoltán
Helyesen válaszoltam én is, gratulálok a nyertesnek. Majd legközelebb.
1.
1.
Obi Wan Kenobi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...