Avatar, One Piece és más érdekességek a Netflix TUDUM 2023 showjáról

  • Írta: szlav
  • 2023. június 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Sok érdekességet hozott tegnap éjjel a Netflix nyári műsora. Mi a teljesség igénye nélkül kiválogattuk a legizgalmasabb előzeteseket. Nézzetek bele az összeállításba!

Közel három órás színpadi műsorral tért vissza idén a Netflix saját nyári adása, a TUDUM. Nagy volt a sztárparádé és alacsonyan szálltak a bejelentések és friss trailerek is, így aki nem szeretne semmiről lemaradni, jobban teszi, ha visszanézi a teljes adást. Mindenki másnak azonban íme, a GK alaposan megvágott összeállítása, amiben a számunkra legérdekesebb, a profilunkba vágó újdonságokat gyűjtöttük össze, a teljesség igénye nélkül.

3 Body Problem

Cixin Liu többszörösen díjnyertes sci-fi regénye jövő januárban a Netflixen kap adaptációt. A korokon átívelő kaland egy kínai nő 1960-ban meglépett döntését, majd annak a jelenkorig és a jövőig hullámzó hatásait boncolhatja. A nyolcrészes sorozatban Jess Hong, Benedict Wond, Jovan Adepo, Alex Sharp és John Bradley is feltűnnek majd.

Avatar: The Last Airbender

Végre megerősítették: 2024-ben kerül képernyőre az Avatar: The Last Airbender élőszereplős adaptációja. Habár a teaser nem adott okot arra, hogy hátast dobjunk tőle, kíváncsian várjuk, hogy méltó feldolgozást kap-e a sokak által kedvelt rajzfilmsorozat. Addig is, csekkoljátok a főszereplőkről készült hivatalos promóképeket!

Berlin

A Money Heist spin-offja egy friss előzetessel mutatta meg magát. Pedro Alonso címszereplő karaktere hatalmas dobásra készül - ha szeretitek a heist-filmeket, akkor tartsátok a szemeteket az idén decemberben érkező sorozaton!

Extraction 3

Trailert egyelőre nem kaptunk, de a Netflix mindössze egyetlen nappal az Extraction 2 premierje után megerősítette, hogy máris zöld utat kapott az Extraction 3. A részletekre nyilván még várnunk kell egy darabig, de ha tetszett nektek Chris Hemsworth akciófilmje, akkor lesz mit várnotok a továbbiakban is. Mivel friss és releváns látnivalóval itt nem tudunk szolgálni, bedobjuk az Extraction 2 előzetesét:

Heart of Stone

Nem, nem a The Witcher 3 kiegészítőjéről van szó. A Heart of Stone egy piszkosul látványos, James Bond-áthallásos kémfilm lesz Gal Gadot-val a főszerepben. A premier pedig már a kanyarban van: augusztus 11-én már érdemes keresnünk a filmet a Netflix katalógusában.

One Piece

Friss előzetest és dátumot kapott a Netflix élőszereplős One Piece-sorozata! Luffy és csapata augusztus 31-én bontanak vitorlát. A színészgárdát Iñaki Godoy (Monkey D. Luffy), Mackenyu (Roronoa Zoro), Emily Rudd (Nami), Jacob Romero Gibson (Usopp), és Taz Skylar (Sanji) erősíti.

Rebel Moon

Zack Snyder következő nagy sci-fi filmprojektje, a Rebel Moon is megmutatta magát, hagyományos trailer helyett azonban egy kulisszák mögé vezető videót kaptunk. A díszletek, helyszínek és kosztümök remekül festenek és az is világos, hogy a stáb beleadott apait-anyait a forgatásba.

Squid Game: The Challenge és Squid Game: Season 2

Habár Mr. Beast és a nagyobb influencerek háromnegyede már elsütötte a dolgot, de most a Netflix is a valóságba ülteti a Squid Game kegyetlen játékát. A novemberben érkező Squid Game: The Challenge gyakorlatilag egy reality show lesz, melyet a koreai sikersorozat inspirált. Azért reméljük, hogy a játékok végkimenetelét egy kicsit újragondolták a szervezők.

Emellett természetesen az eredeti sorozat második évada is terítékre került, habár egyelőre csak az új és visszatérő karakterekről kaptunk bemutatót.

The Witcher: Season 3

A felsorolást pedig a The Witcher június 29-én érkező harmadik évadával zárjuk. A tegnap levetített, közel háromperces klip gyakorlatilag egy jókora harcjelenet a főszereplőinkkel, így ha inkább a sztori kontextusában szeretnétek látni az akciót, akkor lehet, hogy érdemes ezt most kihagynotok.

7.
7.
Aborg
#3: En olvastam. Igen, lesz invazio. Nem is akarmilyen! Nem hasonlit semmire amit eddig olvastunk/lattunk. Erre most elkepzelsz valamit, de valoszinuleg nem az lesz :) Nekem nagyon tetszett az otlet. Emlekezetes regenyek.
5.
5.
crytek
#2: Ha nem kötetlen a meló azaz nincs szabad akarat hogy akkor megyek wc-re, enni-inni és ahányszor akarok, akkor az ilyen helyeken engem nem fogsz látni..rabszolgaságnak véget vetettek de pár helyen ezt nem tudják :)

Ezért jó a gyógyszer gyártás van hogy 24 órás desztilláció megy akkor a ránk eső 12 óra az punnyadás mobilozás filmezést stb. (Jó valamit takarítunk hogy tudjak beírni a naplóba hogy csináltunk is valamit) Ha ilyen van azért néha 1 perces néma felállással megemlékezünk pl a suzukis sori dolgozokról akik dudaszóra esznek ,wc-znek stb és még ezt is ledolgozzák.
Semmire nem cserélném le ezt a melót anno ezért sajnáltam is hogy a covid hajcihő miatt le kellett volna számolnom ,de mivel országszerte sokan nem hódoltak be az oltásnak szerencsére visszavonták a kötelezőséget.
4.
4.
Yanez
Eddig nagyon pozitív a hozzáállásom a One Piece-t illetően. Látszik, hogy odafigyeltek! Nem véletlenül készül a mester felügyelete alatt, és tudtommal a rendező is a sorozat rajongója.
3.
3.
Shao Kahn
Azon töprengek, hogy a Háromtest probléma története végül idegeninváziós lesz-e? A könyvtrilógiát nem olvastam, de olyan pletykákat hallottam, hogy a 2.-3. kötet már arról szól. Igazam van? Olvasta valamelyikőtök a Cixin Liu trilógiát? Ha igen akkor szépen kérlek titeket áruljátok el.Azért kérdem mert engem akkor érdekelne, ha idegeninváziós lenne.
2.
2.
JinjeR
#1: De jó munkahelyed van!!Nekem arra nincs időm hogy wcre elszaladjak
Nemcsak sóher de még naplopó is vagy
Ide kellenél az én munkahelyemre,első nap leszámolnál!!
1.
1.
crytek
“Fubar” has been renewed for Season 2 at Netflix. The announcement was made by star Arnold Schwarzenegger on Saturday at the Netflix Tudum event.

Ennek örülök. Tegnap melóban daráltam le az utolsó 5 részét. Nekem bejött nagyon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...