Nagyon úgy tűnik, hogy készül a Quake II Remastered

  • Írta: zoenn
  • 2023. június 22.
  • Pletyka
Link másolása
A dél-koreai korhatár-besorolásért felelős hivatal ugyanazt a hibát követte el, amit két éve a Quake első részének felújított változata esetében. Idő előtt megszellőztette a Quake II Remasteredet.

Alig két hónap van hátra az idei QuakeConig, ám a nagy bejelentést nagy eséllyel már lelőtte a dél-koreai korhatár-besorolásért felelős hivatal, a GRAC. Nevezetesen, hogy készül a Quake II Remastered.

Ugyanez az ügynökség minősítette be két éve a Quake első részének újrahangolt változatát, ami később hivatalossá vált, így nem lennénk meglepve, ha a második rész esetében is ugyanez történne.

A GRAC mostanában nem figyel a hivatalos dátumokra, több Silent Hill-játékot, valamint az új League Legends-anyagot is megszellőztette. A bejelentésre leghamarabb az augusztus 10-13. között megrendezésre kerülő QuakeConon kerülhet sor Texasban.

Noha az Nvidia jóvoltából már létezik egy Quake II RTX verzió, de az inkább egy technikai bemutató, mintsem igazi remaster.

7.
7.
Heldengeist
#4: A Quake 1-en nincs mit folytatni. Nincs története, pláne nem lezáratlan.
6.
6.
Br1sk
Quake 5 vagy reboot jöjjön már. Nagyon kéne új quake
5.
5.
habo
4.
4.
Jarl Balgruuf
#2: Quake 1 remaster már van.
És ha valami SP folytatást érdemelne az az szerintem, egyedibb a hangulata mint a 2nek meg a 4nek.
2.
2.
Heldengeist
Miért hanyagolják ennyire a Quake 1-et?

Hogy akarok-e új SP-s Quake-et, azt nem tudom. Ha hajlandóak folytatni a Q4-et, mivel hogy lassan már 20 éve tart a cliffhanger, akkor mindenképp. Raboot annyira nem érdekelne.
1.
1.
Neo1989
Új részt mikor adnak már ki ?
2005-ben adtak ki SP-s Quake-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...