E3 2007: Még idén csökkenhet az X360 ára

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Shane Kim, a Microsoft Game Studios fejese elmondta, hogy a redmondi cég már gondolkodik az Xbox 360 árcsökkentésén, ami akár idén is megtörténhet.
Shane Kim, a Microsoft Game Studios fejese elmondta, hogy a redmondi cég már gondolkodik az Xbox 360 árcsökkentésén, ami akár idén is megtörténhet.

Bár a Sony gyakorlatilag nem változtatott a PlayStation 3 árán, a Microsoft határozottan tervezi, hogy lefaragjon újgenerációs gépe árából. Kim elmondása szerint az idei karácsonyi szezon nagyon fontos a cég számára, hogy az Xbox 360 győzedelmeskedni tudjon a next-gen konzolháborúban, ehhez viszont "tömegpiaci" ár kell, amivel az új Xbox egyelőre nem rendelkezik.

"Visszatekintve a múltba, láthatjuk, hogy a legnagyobb sikereket elért gépek 75-80 százaléka 200 dollárba vagy kevesebbe került virágkora idején - ilyen volt például a PlayStation 2. Egyelőre az X360 300, illetve 400 dolláros árával ettől messze vagyunk, de úgy gondolom, mi is megtehetjük majd, hogy jelentősen lefaragjuk a költségeket - talán 250 dollár lenne a megfelelő ár."

Kim várakozásra int bennünket: az idei E3-on nem jelentenek be semmit az Xbox 360 árával kapcsolatban, mert nem érzik szükségét. A július szerinte ugyan pont megfelelő lenne az árcsökkentés bejelentéséhez, azonban ezt nem szabad bejelentésnek venni. Egyelőre tehát várnunk kell!
11.
11.
asadasad22
Gyakorlatilag amig az összes selejtes, szériahibás, a hülye fog ilyen ócska sz@rt venni. 8: Átszámolva valóban 50ezer ft, de ne felejtsd el, hogy milyen országban vagyunk, nyugodtan számolhatsz 70ezerrel, kint PSP is 250 dollár volt anno, itt meg 1 évvel utána amikor megjelent, 70k. 9: Nekünk csóró magyaroknak nyilván sokat számít az ár, de a külföldieknek annyira nem számít, hogy 400 vagy 500 dollár. 80ezerre még jóideig nem fog lemenni. 135ezerért én már láttam itteni boltokban egyébként. De itt nem is fog lejebb menni az ára, csak jön egy új csomag ami tartalmaz 2 játékot és 2 kontrollert és ugyanolyan áron lesz mint a mostani 60as.
10.
10.
norbi85
Inkább a 65 nm -es gépeket adnák már ki :)
9.
9.
battlefield2
a sonynak is valami ilyesmit kéne csinélnia karácsony előt

levinii jo méjre az árakat had zsákoljon mindenki be magának egy PS3

igy a játékok is tőbe fogyna mert tőblene a konzol

egy 80 ezer reális lenne szerintem.lehet bukna vele de hát valahogy gyorsitani kell az eladásokat.

amugyis szerintem elsősőrban a legtőb családnál ( nálunk is) a pénz dominál nem pedig az hogy melyikre van tőbb játék és melyikben van tőbb cuccc ughogy a microsoft előnyben van,,gondolkodjá sonyyyy!!!!!!!!!!!!!!
8.
8.
huszti
250 dollár? az kb 50-55 ezer forint...hmm...talán nem is lenne nagy pénz! Jól hangzik, és szerintem idén karácsonyra megteszik ezt (a pénz miatt, igen, sok gyerek álma egy iylen karácsonyi ajándék, amit karácsonykor meg is vesznek a szülők /vagy egyedül, vagy összefogva.../ és az nagy hozam lenne a micronak még ilyen poton áron is.)
6.
6.
SanAndriska
Meg amíg kijavítják az olvasó fejek hibáját, ami aiatt karcoolja alemezeket.

A Microfos azt mondta hogy mindegyik X hibás ilyen téren, a készülek viszont javítva szerelik majd. Deh visszahívás nem lesz. Szóval el kell rontani még 3 éven belül a boxot hogy kicseréljék olyanra mai nem karcolja.
6.
6.
SanAndriska
az új készülékeket (pardon)
5.
5.
Pukhi-zik
az aki eddig kibirta sztem várja meg a az uj procival szereltet.
4.
4.
Lesz biztos, de most karácsonykor biztos nem, idővel..
3.
3.
fojesz
250 dollár nagyon jó ár lenne, remélem lesz is belőle valami.
2.
2.
felegyi
1.
1.
Akkor még érdemes várni (nekem).. Addigra már kint lesznek a nagy címek és remélhetőleg már a kisebb processzorú gépeket forgalmazzák..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...