Launch traileren Whisker Squadron: Survivor

  • Írta: pandaril
  • 2023. július 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A Race The Sun készítőinek új játéka a Star Fox hangulatú, neon színekben úszó alkotás lesz, ami jövő hónapban lép a korai hozzáférés fázisába PC-n, a demó már elérhető

Az idén 10 éves Race The Sun nem volt egy bántóan bonyolult játék, azonban ez nem jelentette azt, hogy könnyű lett volna. A sebesség és a tereptárgyak váltakozása már önmagukban nehézzé tették a játékot, az pedig, hogy a lemenő nappal kellett versenyezni, és úgy kerülni az árnyékokat, mint ördög a tömjént, csak hab volt a tortán.

Ezért is érdemes a készítők új játékára odafigyelni. A Whisker Squadron: Survivor jövő hónapban válik elérhetővé early access modellben a Steamen. A játék egy "rogueflight" akció lesz, amelyben hajónkkal nemcsak a tereptárgyakkal, de a ránk támadó stilizált ellenségekkel is meg kell küzdenünk. A felszerelésünk és a pálya is véletlenszerűen változónak tűnik. A csapat előző játékéhoz képest két lényeges különbség már megfigyelhető. Az első, hogy a meditatív zenét az ütemes elektro lüktetés váltotta fel, a másik, hogy itt kapunk egy történetet.

A Flippfly ugyan nem mondta ki egyértelműen, de ránézésre a Whisker Squadron: Survivor az évtizedek óta halott Star Fox franchise neonszínű szellemi örököse is lehet. Hogy valóban így van-e, az majd az early access indulása, augusztus 21. után kiderül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...