Egy interaktív streaming sorozattal bővül a Borderlands-franchise

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. július 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Genvid Entertainment és a Gearbox bejelentette a Borderlands EchoVision Live című interaktív streaming-sorozatot, amiben egy teljesen új szemszögből láthatjuk majd a sci-fi kalandot.

Alig egy napja, hogy lerántották a leplet a Borderlands-mozifilm megjelenési dátumáról, máris újabb szenzációval jelentkezik a franchise. Bejelentették a Borderlands EchoVision Live című interaktív streaming-sorozatot, aminek a történetét a barátaiddal együtt alakíthatod majd! 

A Genvid Entertainment és a Gearbox közös projektje nyolc turistát követ, akik Vault Hunterek akarnak lenni. Miután rengeteg pénzt költenek arra, hogy eljussanak Eden-6-ra, Greywater Junction városában ragadnak. A túlélés érdekében össze kell fogniuk és le kell győzniük a banditákat. 

A közönség teljesen belesimulhat a történetbe, eldönthetik, hogy melyik karakter hogyan fejlődik és hogy az miképpen veszi ki a részét a sztoriban. "Minden döntésed, minden pillanat, amelyben részt veszel, számít." - magyarázta Jacob Navok, a Genvid Entertainment vezérigazgatója a sajtóközleményben

Megjelenési dátumot és platformokat egyelőre nem közöltek a rajongókkal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...