Vadiúj előzetesen a The Boys spin-off sorozata, a Gen V

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. július 24.
  • Cooltúra
Link másolása
A spin-off sorozat egy csapat szuperhőst követ majd, akik a Godolkin Egyetemen, Amerika egyetlen, kizárólag fiatal felnőtt szuperhősöknek szóló főiskolájába járnak.

A The Boys az egyik legnépszerűbb szuperhősös sorozat, aminek korábban már bejelentették a spin-off sorozatát: érkezik a Gen V. A Prime Video ma közzétett egy trailert, ami az eddigi legkirályabb betekintést nyújtja a készülőben lévő sorozatba. A Gen V az alapsorozat harmadik évadában játszódik majd, a főszerepben pedig egy csapat szuperhős lesz, akik a Godolkin Egyetemen tanulják az erejük titkát.

A spin-off sorozat főszereplői Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway és Shelley Conn lesznek, plusz néhány The Boys színész, mint például Jessie T. Usher, Colby Minifie és P.J. Byrne is újra eljátssza majd a szerepét.

Pontos megjelenési dátumot még nem jelentettek be, de az első epizód valamikor 2023-ban debütál majd.

2.
2.
Redeye
#1: Szerintem épp azért üditő, mert itt megmutatják, hogy az ember mennyire önző tud lenni.
Főleg ha hatalmat szerez, ilyenkor ki jön rajtuk a felsőbbrendűség.
Maga a képregény sokkalta véresebb, mint a sorozat.
De ennek épp az a lényege, hogy egy görbetükrőt állít a szuperhősök elé.
Megmutatja, hogy ha tényleg lennének szuperhősök a való életben, akkor valószínüleg milyen is volna egy nagyobb része (hogyan viselkednének), vagy egy bizonyos %-a.
Az, hogy nincs gyenge pontja Homelandernek azt nem mondanám, csak fél évadból nem derül ki semmi. Mindenkinek van gyengepontja.
1.
1.
Shao Kahn
Ezzel a sorozattal az a bajom, hogy túl gonosz, túl kegyetlen. Hogy a sorozatbeli szuperhősöket csak a hírnév és a hatalom érdekli, nem pedig a hőstettek. És hogy a legnagyobb gonosznak, Homelandernek nincs semmilyen gyenge pontja, és senki nem tudja megállítani...na szóval ezért hagytam abba a the Boys sorozatot már az első évad felénél.
Kíváncsi lennék (attól kérdem aki már látta, nem bánok egy kis spoilert), hogy legalább a sorozat végére sikerül leszámolni a hetekkel?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...