Shrekkel az élen érkezik a DreamWorks All-Star Kart Racing

  • Írta: szlav
  • 2023. július 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Tizenkét év után újra a rajtrácsra állnak a DreamWorks animációs hősei. Vajon a DreamWorks All Star Kart Racing sikerrel tör majd a Mario Kart-széria és a Disney Speedstorm babérjaira?

Úgy tűnik, újra reneszánszukat élik a laza kartjátékok, az pedig egyértelmű, hogy a 2011-es DreamWorks Super Star Kartz után már Shrekékre is ráfért egy kis kikapcsolódás az aszfalton. Az animációs stúdió legnagyszerűbb frencsájzait (Shrek, Így neveld a sárkányod, Kung Fu Panda, Megaagy, Csizmás kandúr, Bébi úr, stb.) egy pályára hozó játék első ránézésre pontosan az lesz, mint amit várnánk tőle: egy vidám és őrült versenyjáték, ahol drifteléssel és őrült power-upokkal kerekedhetünk felül a vetélytársainkon.


Habár a DreamWorks All-Star Kart Racing még nem kapott megjelenési dátumot, azt már tudjuk, hogy a játék PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre is befut majd. Online nyolcfős, osztott képernyőn pedig négyfős futamokat nyomhatunk majd a barátainkkal.

3.
3.
sumblinker
Ilyen egyszer (?) vótmá.

https://www.giantbomb.com/dreamworks-super-star-kartz/3030-36675/
2.
2.
crytek
Hülyülni egynek jó lesz majd.Több ezekbe nincs
1.
1.
Nothing
Shrek egy átok a videojátékok világában. Nagyjából az összes game, amiben az ogre felbukkant, oltári bukás lett (a Tony Hawk's Underground 2. kivételével, bár ott csak egy extra guest karakter).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...