Folytatást kap a Nickelodeon All-Star Brawl

  • Írta: zoenn
  • 2023. július 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Ősszel újra összecsapnak a Spongya Bob és társai, hiszen a GameMill Entertainment bejelentette a Nickelodeon All-Star Brawl 2-t, amely még nagyobb karakterlistával és finomított játékmenettel érkezik.

A Nickelodeon All-Star Brawl 2 még több karakterrel, pályával, játékmóddal és egy vadiúj izgalmas kampánnyal várja a könnyed verekedős játékok szerelmeseit. A fejlesztő, a Ludosity és a Fair Play Labs teljes keresztplatformos multiplayert ígér, az össze mesehős szinkront kap, de kapunk friss minijátékokat és továbbfejlesztett látványt is.

Ami a sztorimódot illeti, a játékosoknak meg kell akadályozniuk, hogy a gonosz Vlad Plasmium meghódítsa a Nickelodeon univerzumot, Spongya Bob, Garfield, és a Tini Nindzsa Teknőcök összefognak a nemes cél érdekében.

A játékmenetben is történt változás, mostantól Supersnek nevezett, rendkívül erős mozdulatokat is előcsalhatunk, amikkel könnyűszerrel a saját malmunkra hajthatjuk a vizet a bunyók során.

A játék idén ősszel érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...