Megduplázta az első rész csúcs játékosszámát a Remnant II

  • Írta: pandaril
  • 2023. július 31.
  • Hír
Link másolása
Bár messze van még a top 10-től, az egyidejű játékosok számát illetően a Remnant II olyan címeket utasított maga mögé, amelyek a maguk kategóriájában kimagaslóak voltak.

A SteamDB oldalon vezetett statisztikákról tudva levő, hogy kizárólag a Steamet veszik alapul, így az itt látható adatokat érdemes fenntartásokkal kezelni egy olyan multiplatform megjelenés esetén, mint amilyen a Remnant II is. Ettől függetlenül nemcsak az a következtetés vonható le, hogy mennyire népszerű egy játék, hanem az is, hogy mennyire élő.

A Remnant II a cikk írásakor egyidejű játékosszámának csúcsértéke 110.856 volt, ami az első rész 48.289-nek több mint duplája. Összehasonlítás képen a Remnant II ezen a téren lekörözte a Resident Evil Village-et, A DOOM Eternalt és a The Witcher 3: The Wild Huntot is.

A jelenlegi játékosszám tekintetében is igen komoly, hogy 66.178-an játszanak vele a cikk írásakor, míg a 4 évvel ezelőtti első résszel csak 1.961-en. Persze, egy négy éves játék és a friss megjelenésű folytatás összehasonlításának nincs sok értelme, azonban már így is jól látszik, hogy a második részt megelőző tömérdek trailer és a jó értékelések kellően nagy játékostábort tudtak bevonzani.

A Gunfire Games nem közölt még eladási számokat, ám a játék bevételei eddig igen jónak tűnnek, főleg úgy, hogy az alap verzió ára "csak" 50 dollár. Olyannyira jól megy a Remnant II, hogy a legjobb bevételt hozó játékok listáján a harmadik helyen áll.

6.
6.
nemfontos
#4: Szinte mindent ps controller -el játszom egy jó ideje, kivéve pár tipikusan pc -n kényelmes játékot, és az fps. -t, bár azt már szinte soha nem is játszom.
Az egér egy precíziós eszköz, a controller nem az. De ha rendesen meg van csinálva a játék, észben tartva hogy controllerrel lesz játszva, akkor jó lehet. Ezért is kérdeztem.
5.
5.
Br1sk
az epic ingyért adta az elsőt kb 2 évvel ezelőtt. nem nagy durranás. olyan mint bármelyik régi tps csak ebben egyfolytában bukfencezni kell külömben véged. ha ilyet akartok szerintem kezdjétek nyugodtan a másodikkal.
4.
4.
ghost90soldier
#3: Egyáltalán nem zavaró,mind a két részével ps-en játszottam illetve játszok,meg aztán befolyásolhatja még az is hogy mennyire vagy gyakorlott ps kontrollerel shooter gamekben
3.
3.
nemfontos
ebben a játékban a fegyverharc mennyire zavaró ha controller -t használsz?
van valakinek tapasztalata vele?
Gondolkodom az első részen, de ps5 -ön játszanám.
2.
2.
crytek
#1: Az hagyján hogy olcsó,de humble choiceba is adták a complete verziót és akkor se volt kiemelkedő a játékosszám (mit nem kb jelentéktelen volt) ugrás pedig abban aztán 1-3$ között bárki kiügyeskedhette magának.
1.
1.
markoci555
soha nem fogom megérteni az embereket... itt még azt se lehet mondani, hogy azért nem játszanak az elsővel mert idejétmúlt a grafika mint pl egy Witcher 3 vs 1 esetén (vagy kb akármelyik nagyobb címet lehet példaként hozni) mert nincs 4 éves se

csak szimplán szét lett reklámozva és ugrottak rá az emberek, telibesz****va hogy folytatás és talán az elsővel kéne kezdeni? ami ennek töredékéért beszerezhető volt nyári vásár alatt, tehát az árral sem lehet jönni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...