Ingyenesen játszható verziót kapott az Age of Empires III: Definitive Edition

  • Írta: zoenn
  • 2023. augusztus 4.
  • Letöltés
Link másolása
Kicsit megcsappanhatott az Age of Empires III: Definitive Edition játékosbázisa, a fejlesztők pedig léptek. Elérhetővé vált a free-to-play változat, amiben folyamatosan rotálják az éppen elérhető tartalmakat.

Az Age of Empires III még 18 éve, 2005-ben látta meg a napvilágot, amely a már akkor méltán népszerű RTS-szériát a kolonizáción áteső Amerikába vitte. A játék 2020-ban porolta le a Microsoft Age of Empires III: Definitive Edition címmel, amely már a modern rendszerekhez igazított felbontást kapott, és azóta is rendszeres tartalmi frissítéseken esik át.

Vélhetőleg a játékosbázis növelése céljából elérhető vált egy free-to-play változat, amely a teljes tartalom egy részét kínálja számunkra. Rendszeresen változnak az éppen elérhető civilizációk - kezdve a franciákkal, az irokézekkel és az oroszokkal -, akikkel aztán az egyjátékos és többjátékos módokban nyúzhatsz.

Az elérhető nyolc térkép közül csak egyen hostolhatsz játékot, de más játékosokhoz is bármikor csatlakozhatsz, függetlenül az aktuális pályától. Annyit nem árt tudni, hogy az ingyenes verzióban nem elérhető a ranked mód, illetve a nyolc kampány közül csak egyhez férhetünk hozzá, illetve a hat történelmi csata is rendszeresen forog majd, mikor melyiket vívhatjuk meg.

Persze, ha eleged lesz a tartalmi korlátozásokból, bármikor beruházhatsz 20 euróért a teljes játékra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...