Bejelentették a Final Fantasy VII: Ever Crisis megjelenési dátumát

  • Írta: osan
  • 2023. augusztus 10.
  • Hír
Link másolása
A mobilokra érkező játék szeptember 7-én kerül a Google Play és az App Store kínálatába. Érdemes lehet előregisztrálnunk rá, hiszen jobbnál jobb ajándékokkal kecsegtet minket a Square Enix.

Már elérhető az előregisztráció, melynek során a Square Enix bónusz in-game tárgyakat ad ajándékba a feliratkozóknak. Több mérföldkövet is teljesítettek már a felhasználók, így aki előregisztrál a játékra biztos, hogy számíthat pár gacha jegyre, amivel fegyvereket kaphatunk, több ezer kék kristályra, illetve a Zweihanderre is. Az utolsó mérföldkő határvonala másfélmillió játékosszám, amiért egy gear ticketet kapunk.

A játék olyan FF7 spin-offok történeteit öleli fel, mint az Advent Children, Crisis Core, Before Crisis, és a Dirge of Cerberus. Míg kalandozásaink során az old-school kinézet modernizált változatát láthatjuk, addig a harcok közben a Remake látványvilága fog visszaköszönni. Kifejezetten minőségi szórakozásnak ígérkezik a mobilos játék, kíváncsian várjuk a végeredményt.

Jelenleg egyébként a Square-nél a Final Fantasy VII: Remake második részén dolgoznak gőzerővel, a Rebirth-ön, amit 2024 első felében terveznek piacra dobni.

1.
1.
Shao Kahn
Én a mai napig nem értem, hogy mobiltelefonokon hogyan lehet Final Fantasy 7 súlycsoportú játékokkal játszani. Én azt hittem ott max tetrisz-ezni lehet. Egyáltalán egy okostelefon gombjai alkalmasak Final Fantasy-val játszásra?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...