GC 2023: Bejelentették Titan Quest II-t

  • Írta: pandaril
  • 2023. augusztus 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A semmiből jött a hír, hogy folytatást kap a klasszikus akció-RPG, azonban az öröm mégsem lehet felhőtlen, mivel még a játék megjelenésének éve sem ismert.

A klasszikus akció-RPG várva-várt folytatása úton van. A rendkívül hangulatos cinematic trailer alapján Spárta és az istenek szembenállása lesz majd a központi konfliktus, az emberek ugyanis kivívták az egyik istennő haragját nagyravágyásukkal.

Sajnos a játékmenetből nem láttunk semmit, de reménykedhetünk, hogy a klasszikus izometrikus nézetet kapjuk és a mitológiával átszőtt görög táj is részletgazdag lesz. A Titan Quest II PC-re, Xbox Series X-re és PlayStation 5-re is meg fog jelenni, azonban még évszámot sem kaptunk, így marad a várakozás a műfaj és a sorozat szerelmeseinek.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

7.
7.
hedzsooo
#4: "Klon" vagy sem, nekem jobban bejon a Titan Quest mint a Diablo
6.
6.
hedzsooo
Ev hire nalam, hogy vegre kap egy rendes folytatast, illetve 2. reszt DLC-k helyett, nagyon varos! :)
5.
5.
Doomsayer
#1: Ez a durva, ha valaki ilyen játékokat nem PC-n akar játszani. Amúgy ne vedd a szívedre, mert tényleg nem rossz indulatból mondom, de az óta, hogy regisztráltál többször megfigyeltem, hogy totálisan HC PC-s játékokat akarsz konzolon tolni. Amivel alapból nincs baj, mi több én is sokat tolom a konzolokat, szóval nem arról van szó. De egyszerűen van, amit nem konzolon jó nyomni.

Amúgy a Titan Quest az én olvasatomban a valaha volt egyik legjobb ARPG, ami nekem még a Diablo-t is röhögve megszégyeníti. Főleg, miután a Dió 3-ból konzolos twin stick lövöldét csináltak.

Minden esetre nagyon örülök a TQ2-nek és előre láthatólag rá fogok szakadni totálisan. :)
4.
4.
Chdz
#1: PC-n a mai napig az egyik legjobb Diablo klón.. Mondjuk konzolon egy ARPG felér egy AR-15-ös térdenlövéssel..
3.
3.
crytek
Az első része nagyon jó játék. Lehet megint elő kéne majd szedni

Ez meg UE5-el hm fincsi lesz (ha már csak ugyanolyan lesz mint az első már jó)
2.
2.
mephi
#1: Az első rész PC-n jó volt, sőt én kifejezetten szerettem. A konzolos változatokhoz nem volt szerencsém, de talán jobb is.
Az első rész óta eltelt 16 év, nézegetve az ingame képeket a második részből a grafikával nem lesz gond.
1.
1.
Shao Kahn
Én játszottam a Titan Quest 1-el ps4-en, borzalmas játék volt. Az irányítás és harcrendszer borzalmas, semeddig sem lehetett eljutni benne. Tudom, mert kipróbáltam. Ennél a folytatás csak jobb lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...