GC 2023: Új kaszt érkezik a Last Epoch-ba

  • Írta: osan
  • 2023. augusztus 22.
  • Hír
Link másolása
Mi az a Last Epoch? – tehetjük fel a kérdést félig-meddig jogosan, hiszen a projekt élén egy videójátékos újonc áll. 2018-ban jelent meg az első játszható demója, egy Kickstarter-kampány részeként, majd 2019 óta early accessben elérhető.

Valahogyan egy romba döntött jövőben találjuk magunkat, és csak úgy hozhatjuk helyre, ha felfedjük a múlt titkait. 5 alap kasztból és később 15 specializációból választhatunk karaktert, akinek képességfája több, mint 120 féle képességből áll. A saját játékstílusunkhoz tudjuk szabni képességeinket, így egy csontváz harcost könnyen egy halálos íjásszá faraghatunk. Szörnyen ambiciózusnak hangzik, de az eddigi értékelések alapján az early access azt nyújtja, amit ígér az Eleventh Hour Games csapata.

Különleges kezdeményezés a Last Epoch, hiszen egy Kickstarter kampánnyal indult Diablo-szerű ARPG-ről van szó, ami most már early accessben elérhető. Megjelenési dátuma még nincs, de a Steamen 34 euróért, vagyis 13 ezer Ft-ért kipróbálhatjuk a meglepően pozitív visszajelzésekkel ellátott játékot.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...