Itt az első videó a folytatásról

  • Írta: rility
  • 2007. július 19.
  • Videó
Link másolása
Nem rég ért véget az idei E3 rendezvény, melyen bejelentették az oly sok éven át készülő S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl folytatását.
Nem rég ért véget az idei E3 rendezvény, melyen bejelentették az oly sok éven át készülő S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl folytatását.


A Clear Sky-ra hallgató rész a csernobili atomkatasztrófa idejére repít bennünket, ahol megtudhatjuk az előző rész előzményeit. A játékban különböző egységeknek lehetünk tagjai, célunk pedig az ellenséges csapatok legyőzése. A küldetésekért pontokat kaphatunk, melyeknek köszönhetően magas szintet érhetünk el, ezáltal nehezebb akciókat kapunk. A 2008 első felére tervezett következő rész több új szörnyet, új effekteket és DirectX 10 támogatást fog majd tartalmazni, így várhatóan az előző résznél is nagyobb vasra lesz szükségünk.
16.
16.
JcGross
lelöveti magát? Te vak vagy, vagy *"(ezt kitudod találni)"* tényleg nemlátod hogy az godmodon van!? Ha nem csítelne a gyerek akkor 10 mp-ig nem élt volna a gyerek.
15.
15.
tjames
a bemutatók lényege nem az hogy gyorsan észnélkül letudja a küldetést. Inkább pont az hogy mindent láss, ezért "direkt" béna! Ha csak a puska toroklángját látnád az sem tetszene nemigaz? Így legalább forog, viszamegy, lelöveti magát, ő is öl...szal bemutat mindent!
14.
14.
alex_512
A gears of wart bemutató csávó nem volt roszz a BIA3 bemutatója frankón csinálta.De ez tényleg ultra béna a másik videó amit láttam belőle az se volt valami nagy szám, sőt ez még türhető hozzá képest.
13.
13.
VID993HUN
Előzővel az volt a baj, hogy túl nagy felhajtás volt a játék körül de a játék nem volt annyira jó mint amilyenek beharangozták.....ezzel a játékkal nincs baj, egy jó közepes gém, de ezt is körül fogják ugárlni...de a játék magam nem lesz olyan jó mint amekkora felhajtás lesz körülötte.....
12.
12.
Glek
Várjuk várjkuk! Várható megjelenés: 2015... XD XD
11.
11.
Mr 14
amúgymeg annyira oda vannak a grafikájáért de sztem a CS jobban nézett ki meg a HL 1 én ezér biztos nem adnék ki pénzt
10.
10.
Mr 14
azé néha télleg kiakasztó h a nagy fejlesztők meg az első emberek akik ki próbálhatják az új game-ket milyen szarul játszanak de ők a nagy gamerek pfff :S:S:S
9.
9.
Slipknot666
Sok elégedetlen... Örüljetek hogy csinálnak folytatást !!! Sztem király lessz,majd akkor lehet fikázni,pofázni,amikor kijön a gamma ! Amúgy sose a tesztelő tehetségét kell nézni ezek a videók arra vannak hogy kb. milyen lessz a game stb...
8.
8.
nfsman
nem lett v.mi nagyszám ez a videó, ehhez is megeszel egy csúcskártyát 100 ezertért és tud úgy kinézni max graffon minmt a half-life 2 .........directx 10 meg azért kell h. a rook visszafénylődjenek?!
7.
7.
Ne4ndR
hát nekem annyira nem jön be ez a stalker mert túl nagy a gépigénye a grafikájához képest.
6.
6.
felegyi
A faszi azt hiszi hogy egy terminátor,csak úgy kapja a golyókat!
5.
5.
Sogi
mer meg nem toltad a stalkert:D kurvanehez ijen szempontbol, nagyon nehezre sikerult a celzas...
4.
4.
General Thomas
de béna mondjuk a player is..
3.
3.
General Thomas
De ronda ez a Gt logó...a régebbi kék jó volt...a vid meg érdekes ha már ott vagyunk:D
2.
2.
FeroxX
Hát ez egyelőre semmi Xtra..kiváncsi vagyok hogy lesznek e járművek-e mostmár, meg mutanssoooook !
1.
1.
rility
Sajnos Fojesz és Daks kollégám nyaraláson vesznek részt, nekem pedig igen betáblázott a heten, így csak most volt időm frissíteni!:S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...