GC 2023: Bejelentették a Star Wars: Dark Forces remasterét

  • Írta: pandaril
  • 2023. augusztus 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nightdive Studios hozza el nekünk az ikonikus FPS felújított változatát a modern rendszerekre. Egyelőre nem tudni még, hogy mikor jelenik majd meg, de egy biztos: mi ott leszünk a megjelenés napján a messzi-messzi galaxisban.

Az 1995-ös eredeti játék a mai napig sokak számára úgy az FPS műfaj, mint a Star Wars-franchise meghatározó darabja maradt, így nem is csoda, hogy örömujjongással fogadtuk a hírt, miszerint készülőben van a remasterelt verzió a Nightdive Studios keze alatt. A bejelentéshez trailer is dukál, íme:

A felújítás nemcsak a játékmenetet, hanem az átvezetőket is érinti, a stúdió saját motorjának hála pedig immár teljes szabad mozgást kap fegyverünk célkeresztje is. A Star Wars: Dark Forces remastere PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switch-re is megjelenik, igaz, egyelőre nem tudni, hogy mikor.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

8.
8.
Br1sk
7.
7.
delphijos
#6: Kihagytad azt, hogy ha meg valamiből Remaster jön, akkor "mé' remaster? ÉN már játszottam vele. Új címet akarok, ez LEHÚZÁS !"
6.
6.
Nate Hope
#5: Az embereknek mindig az kell, ami épp nincs, lásd a Resi remake-eket.

Resi 2 (mé' nem csinálják meg a 3-at)
Resi 3 (mé' nem jön a 4 is)
Resi 4 (Code Veronica, Resi 5 is jó lenne)

Ahelyett, hogy csak leülnének, bekapcsolnák a gépet, aztán játszanának és élveznék, ami megjelent.
5.
5.
sumblinker
PS4-en láttad már? Sokkal többet már nemigen lehet kihozni belőle. Ellenben a Dark Forces egy DOS-os game volt, kb. 640 x 480-as felbontással, két tengelyes célzással... lehetett mit frissíteni rajta így lassan 30 év után.
4.
4.
Br1sk
#3: a betűtípust kéne megváltoztatniuk amivel a címe írva van. szerinted mit kéne remasterelni egy 20+ éve megjelent cumón?
3.
3.
sumblinker
2: Azon mit kell remasterelni?
2.
2.
Br1sk
jöhet az összes a jedi academyvel bezárólag
1.
1.
delphijos
Pont egy ilyen címet elírni…. És pont a címben…
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...