A Kárpátok legendái ihlették a Beast című taktikai szerepjátékot

  • Írta: zoenn
  • 2023. szeptember 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A varsói False Prophet stúdió RPG-je egy sötét középkori világban játszódik, amelyben mi döntjük el, hogy teret engedünk a bennünk lakozó szörnyetegnek, vagy elnyomod magadban.

A Beastet a varsói False Prophet csapata rakja össze, ihletforrásként ráadásul nem mentek messzire: a Kárpátok legendái ihlették eme taktikai RPG hangulatos, történetekben gazdag, komor világát, ahol szinte csak a gonosz létezik - kisebb vagy nagyobb. Számunkra sem ismeretlen mondakör ez.

Való igaz, a pestisjárványtól és folyamatos háborútól sújtott miliő csak úgy süt az első látnivalókon. A koncepció érdekes: felszabadíthatjuk a bennünk rejtőzködő sötétséget, vagy hagyjuk, hogy az ellenség darabokra tépjen. A belső szörnnyel való küzdelem folyamatos dilemmák elé készteti a játékost, nehéz morális döntéseket kell meghoznunk.

Nem beszélve a brutális és dinamikus, közelharc-központú csatákról sem, ahol egy kisebb osztagot irányítunk rácsok nélküli, de körökre osztott rendszerben. A Beast valamikor 2024 folyamán landol PC-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...