Megjelenési dátumot kapott a Broken Roads

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 13.
  • Videó
Link másolása
Még tavaly érkezett a bejelentő videója a Broken Roads-nak, ami a posztapokaliptikus Ausztráliába kalauzol el minket egy klasszikus RPG formájában. Nehéz döntések és érdekes kihívások várnak ránk a mutáns kenguruk közt.

A Drop Bear Bytes fejlesztésében készülő projekt a megjelenési dátum mellett egy hangulatos kis videót is kapott, amiben megleshetjük, hogy milyen harcrendszerre, döntésekre, kihívásokra és úgy en bloc milyen világra számíthatunk majd a Broken Roads-tól.

Körökre osztott harcrendszer és moralitás rendszer is várja majd az old-school RPG-k szerelmeseit. A fejlesztők nyíltan beszéltek inspirációs forrásaikról is és megemlítették, hogy olyan címeket vettek alapul, mint a Fallout 2, Planescape: Torment, Baldur’s Gate, vagy épp a Pillars 2. Ezek alapján nagyjából betudjuk lőni, hogy mégis milyen kalandra számíthatunk majd.

A játék november 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re. Ha felkeltette az érdeklődésetek, de nem vagytok biztosak abban, hogy nektek való-e a játék, már tehettek vele egy próbát steames demó formájában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...