Itt nézheted élőben a State of Play mai adását!

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 14.
  • Rendezvény
Link másolása
PlayStation Blogon jelentették be a mostani State of Play-t. Ugyan az előzetes hírek szerint nem fogunk új exkluzív címeket kapni, de így is érdekes lesz látni, hogy milyen vérpezsdítő kalandokkal vár minket az indie piac. Tartsatok velünk!

A Sony bejelentése szerint a nagyjából 40 perces műsor főképp indie játékokat és PS VR2-re érkező fontosabb alkotásokat fog tartalmazni, de várhatóan kapunk majd már bejelentett játékokról is új információkat. Fontos, hogy a nagyobb, már bejelentett játékok nem a Sony szütyőjéből fognak előkerülni, tekintve, hogy 3rd-party címekről lesz szó.

Konkrétum nincs, de így legalább le van szűkítve, hogy merre felé találgathatunk. Szóba jöhet az FF7 Rebirth, a Helldivers 2, a Rise of the Ronin, de még sok más is. Ha nem vagytok a spekulálás hívei, akkor tartsatok velünk ma este 23:00-kor és derítsük ki élőben, hogy mikről érkeznek új információk és milyen új bejelentéseket kapunk!

9.
9.
TrishtanAG
#8: De lesz. Deluxe 100 dollár az SE boltjában, a gyűjtői meg 300. De sajna nem olyan szobor van hozzá, hogy Sephiroth megdöfködni Aerist :(.
8.
8.
azureknight0715
Avatarnak elégé kamu szaga van :D Valamiért nem hiszem el , hogy ez így fog kinézni főleg ubi miatt sem aki szeret a trailerekben hazudni, bár tény hogy ezt a grafikát a horizon forbidden west simán hozzsa. Nekem egyértelműen a FF VII trailer volt a csúcs. Szép nagy részt lefog fedni ez a 2. rész ha benne lesz Vincent is :) Collector biztos drága lehet, nem lesz deluxe edition fémdobozzal ?
7.
7.
crytek
Hm ennyi? Hát az avatar durván a legjobb volt
6.
6.
MikeHock
Pedig tényleg SOKKAL jobb, mint az első rész, azt én is 5 óra után hagytam abba, ezt viszont simán végigtoltam.

AC... lol :))

Valakinek a Pepe Malac való. :)
5.
5.
Yanez
#2: Számomra sem volt kiemelkedő alkotás. Mindössze a sztori miatt toltam ki, de a második részét inkább ki is hagyom. Gameplay téren csalódtam nagyot, pont ahogyan a Witcher 3 sem tudott emiatt anno megfogni és 10 óra után kukáztam azt.
4.
4.
TrishtanAG
#2: Pedig szintekkel jobb mindenben, mint amilyen az első volt. Értelmes mellékküldetéseket kapott, amik hatással tudnak lenni a fő sztoriban látottakra. Élvezetesre cserélték a közelharcot és használhatóra az ijjazást. Plusz nem nagyon vannak benne OCD-t triggerelő ismétlődő feladatok sem, mint egy AC-ban. Ez inkább még mindig egy futurisztikus Witcher 3 light, mintsem Ubi játék.
Arról nem is beszélve, hogy a legszebb kurrensgen játékok között van (a DLC-je meg pláne).
3.
3.
gyerecske
Nagyon gyengén adja elő a Sony eddig ezt a generációt sajnos.Ideje lenne már előrukkolni valamivel az áremelések, remaster és remake áradat mellett.
2.
2.
DarkLord
#1: Én az első részét sem tudtam mai napig befejezni...pedig én rengetegszer belekezdtem :D Így ezzel megsem próbálkoztam.
1.
1.
crytek
Sok helyen írják,hogy itt jelentik be a Fobidden West pc portját..

(Én most tolom 21 óra van még csak mögöttem ,de ismét egy game aminek (számomra) nagyobb volt a hájpja mint a game. Ez tisztelettel a sony assassins creedje semmi több..ráadásul sokszor hülye időhúzó megoldásokkal. Végigviszem nyilván mert nem szoktam semmit félbehagyni (csak aki nehéz számomra és emiatt ugye játszhatatlan) de ha über jó címeket kell emlegetni nem fogom felhozni az biztos)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...