Megjelent az AK-xolotl!

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 16.
  • Videó
Link másolása
Még az idei Gamescom rendezvényen jelentették be a megjelenési dátumát ennek a hihetetlenül aranyos axolotl játéknak, majd a rendezvény díjkiosztóján majdnem megkapta a legszórakoztatóbb címért járó elismerést is. Nézzük hát meg a launch trailert!

Borzasztóan cuki, de annál halálosabb ez a kétéltű, kinek roguelike kalandja végre megjelent. Ahogy a név is sejteti, állatkánkat gépfegyverek és egyéb gyilkolásra is alkalmatos eszközök fogják segíteni, hogy ellenségeit a túlvilágra küldhesse.

Roguelite lövöldéről van szó, melyben felülnézetből irányíthatjuk kis axolotl barátunkat. Folyamatosan változó pályák és különböző biomok várnak ránk, miközben az állatvilág haragos többsége ránk vadászik – vagy épp mi rájuk. Futamaink során nemcsak az öldöklés lesz fókuszban, de ételt is kell gyűjtenünk Axolittle nevű kicsinyeinknek. Az apróságok a későbbiekben hasznunkra lesznek, új képességekkel és erősebb fegyverekkel látnak majd el minket.

A játék szeptember 14-én jelent meg PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re, Nintendo Switch-re és PC-re. A Steam áruházában még 10 százalékos kedvezmény is van rá.

1.
1.
Ganzer
Na itt az én játékom. Csípem a roguelike twin stick shootereket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...