Új gameplay traileren a Hot Wheels Unleashed 2

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 16.
  • Videó
Link másolása
Alig egy hónap van a megjelenésig és ahogy ígérték a fejlesztők, kaptunk a játékról egy újabb videót, ami a játékmenetet és játékmódokat hivatott bemutatni. Vigyázat, szörnyen szórakoztatónak tűnik a játék!

A hívogató akció mellett az új játékmódokról is kaptunk pár információt a videónak hála. Az elimination során, nevéből is kitalálhatóan, az utolsó helyre érkezők sajnos kiesnek a versenyből. Úgy látszik itt nem érvényesül az „utolsókból lesznek az elsők” elv. Úgy hiszem a drift mastert nem kell túlmagyarázni, minél jobban és többet csikorgatjuk kerekeinket, annál több pontunk lesz. A waypoint már érdekesebb, hiszen ennél a játékmódnál nincs rögzített pálya, szabadabban száguldozhatunk az ellenőrzőpontok között. Ha egy igazán fejetlen aréna harcra vágynánk, tökéletes lesz a clash derby játékmód, amiben a cél, hogy minél erősebben csapódjunk versenytársainkba. Végül, de nem utolsó sorban a grab the gearben is kötetlen pályák lesznek, melyeken elszórt szerelődobozokat kell kajtatnunk és a bankba vinnünk, hogy minél több pontot begyűjtsünk. Nézzük hát meg ezeket akcióban is!

Mint tudjuk, az eszeveszett száguldozást a Toretto család is imádja, így nem meglepő, hogy velük is találkozhatunk a játékban, legalábbis a filmsorozatból jól ismert járgányokkal. A játékmeneti újításokat tekintve szerintem már mindenki hallotta, hogy az olasz fejlesztőcsapat bevezeti a duplaugrást, illetve az oldalra lökést is.

A játék PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre is október 19-én érkezik. Mi már nagyon várjuk!

2.
2.
szlav
#1: Előbb-utóbb elképzelhető, de az első rész sem az első naptól volt a Game Passben.
1.
1.
Viktor_The_Best
Ez a játék benne lesz pc game pass-ben? Mert az első része benne volt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...