Jövő héten érkezne a Counter-Strike 2?

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 21.
  • Pletyka
Link másolása
Megvan rá az esély, hogy szeptember 27-én, azaz jövő hét szerdán már mindannyian élvezhetjük a Counter-Strike 2-t felújított pályáival és egyéb izgalmasnak ígérkező változtatásaival együtt. Az is lehet, hogy csak megjelenési dátumot kapunk 27-én.

Egy X-posztban érdeklődnek a fejlesztők, hogy mit csinálunk jövő hét szerdán. Eddig nálunk még semmi nem volt tervben, de most már a Valve oldalát fogjuk frissítgetni, hátha tényleg megjelenik a várva várt online lövölde.

Már nálunk is olvashattatok róla, hogy a Valve eredetileg nyárra jelentette be a címet, de ennél konkrétabbat nem kaptunk. Köztudott a cégről, hogy inkább elidőz még játékain, mintsem fércmunkaként adja ki őket – és ezt remek látni, főleg a mai világban. Az is megtalálható a közhiedelemben, hogy a Valve a legnagyobb durranásait fű alatt szokta kiadni, így nem lepődnénk meg, ha tényleg jövő hét szerdán érkezne a játék.

Sokak pulzusa felment a bejegyzés láttán, de ez nem is csoda, hiszen az elődje, a Counter-Strike: Global Offensive több évig a Steam egyik legnagyobb címének számított. Nemsokára pedig a CS 2 képében, ami egy ingyenes upgrade lesz, visszakerülhet a trónra. Mi már tűkön ülve várjuk a játékot és persze a szerdát is. Nektek mi a véleményetek, ti mit fogtok csinálni jövő hét szerdán?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...