Jövőre jön a Tales of the Shire

  • Írta: pandaril
  • 2023. szeptember 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Wētā Workshop és a Private Division közös játéka a hobbitokról fog szólni, azonban egy röpke teaseren kívül még semmit sem tudni a játékról, így kíváncsian várjuk a részleteket.

Az idei Hobbit-nap alkalmából jelentette be a Private Division és a Wētā Workshop, hogy egy új, hobbitokra összpontosító játékot készítenek PC-re és konzolokra. Előbbivel olyan játékok kapcsán találkozhattunk, mint az Ancestors vagy az Outer Worlds, míg utóbbi az az új-zélandi cég, amelyik A gyűrűk ura és A hobbit-filmek kellékeit, jelmezeit és ikonikus tárgyait készítette el.

A teaser alapján nem sok mindent tudunk meg, annyi biztos, hogy egy laza kikapcsolódás lesz a Tales of the Shire, ráadásul a mindenki számára ismert és szeretett díszletek és stílus felhasználásával. Nettó spekuláció feltételezni, hogy mi is lesz majd a játékban: a Megye alapítása és felvirágoztatása, esetleg túl kell élnünk a Hosszú Telet és az orkok támadását, vagy talán a Negyed Korban fog majd játszódni a történet? A készítők szerint 2024-ben megtudjuk, reméljük, hogy addig is kapunk még egy-két bővebb trailert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...