Lilith és Inarius is érkezik a Call of Duty-ba

  • Írta: pandaril
  • 2023. szeptember 22.
  • Hír
Link másolása
Mellettük még számos ikonikus karakter fogja tiszteletét tenni az október 17-én induló The Haunting esemény kapcsán, ami a hatodik szezon mid-seaseon frissítése lesz.

Szeptember 27-én indul el a Call of Duty: Modern Warfare II és a Warzone 2.0 hatodik szezonja, amelyben úgy fest, hogy a Halloween és a horror lesz az központi tematika a zombiknak hála. Olyan karakterekről rántották le a leplet, mint Spawn, Ash Williams, Skeletor vagy Alucard. Persze, az új operátorok mellett új pályák is érkeznek, vagy épp a meglévők átdolgozásai is, amelyek mind megágyaznak a szezonközepi frissítésnek.

 


Ugyanis október 17-én indul a The Haunting esemény, amelynek apropóján a Diablo IV-ből ismerős Lilith és Inarius is csatlakozik a játékhoz mint játszható operátorok, persze miután megvásároltuk őket a shopban. Az Al Mazrah pálya éjszakai változatán kell majd felkutatnunk az adott küldetéshez kapcsolódó sírokat és démoni oltárokat, köztük Lilith-ét is, így nem kizárt, hogy első körben ellenségként fogunk találkozni Sactuary anyjával. Célunk természetesen hatástalanítani a megjelölt ellenségeket, és figyelembe véve az erőviszonyokat, ez igazi vérfürdő lesz.

1.
1.
markoci555
ekkora hülyeséget is rég láttam... látszik, hogy Fortnite szint... közben hots meg le van tojva, ahova tényleg kellenének nem csak újak, de a régi karakterek közül is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...