A Paradox egy új 4X-játékot ad ki Millenia címen

  • Írta: pandaril
  • 2023. szeptember 22.
  • Bejelentés
Link másolása
10.000 évnyi történelmet követhetünk majd végig a játékban, de hogy követjük a valós eseményeket, vagy teljesen átformáljuk a világot, a teljes mértékben rajtunk áll.

A Paradox Interactive neve mára egybe forrt a stratégiai játékokkal, legyen szó akár városépítésről, akár egy vagy több királyság menedzseléséről. Persze, nemcsak fejlesztőként, hanem kiadóként is aktív a cég, és a frissen bejelentett Millenia című játék kapcsán is ez utóbbi feladatot látják majd el. A fejlesztést a C Prompt Games indie stúdió végzi, persze a mesterek gyámsága alatt.

A Millenia egy 4X stratégiai játék lesz, amelyben ismerős és új korszakok várnak majd ránk. A 10.000 éven átívelő kalandot elkezdhetjük egészen az ókor elején, és bár alapvetően haladunk előre a korokon át a fejlesztések révén, érdemes lesz odafigyelni és döntéseinket megfontolni, mert könnyen egy katasztrofális korszakban találhatjuk magunkat – és csak magunkat okolhatjuk majd. Persze, multiban majd ráfoghatjuk az ellenségünkre. A Millenia egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, remélhetőleg még az idén többet tudhatunk meg róla.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...