Atmoszférikus puzzle platformer érkezik a Greenfield személyében

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A Los Angelesben tevékenykedő fejlesztő, Six Foot Giraffe bejelentette történetfókuszú puzzle platformer játékát, a Greenfieldet. Megjelenési dátumunk még nincs és egyelőre csak PC-re készül az alkotás.

Egy elfeledett szigetlétesítmény baljós titkait fogjuk felfedezni a Greenfieldben, kalandunk során pedig a magára hagyott veszélyes technológiák fogják segíteni előrejutásunkat. Szörnyen atmoszférikusra sikeredett a trailer, mellyel a szürreális elemeken túl a játékmenetbe is bepillantást nyerhettünk.

Környezeten alapuló fejtörők sokasága vár majd minket mind az 5 helyszínen. Természetesen a helyszínek különböznek egymástól, már csak abban is, hogy épp miből nyerik ki az adott helyen az energiát. Megfordulunk majd szél-, víz-, égési-, fény- és mágnesesenergiával működő létesítményekben, mindegyik az energiájától függően kicsit más és más tematikájú lesz.

Kalandunk során nem csak logikai kihívások fogják utunkat állni, de harcokra is lehet majd számítani. A sziget őrzői árgus szemekkel figyelnek majd minket, hogy végül lecsapjanak ránk amiért tilosban járunk a misztikus szigeten.

Fő feladatunk minden egyes kisebb létesítmény újraindítása, hogy együttesen megnyissák az utat a szárazföld közepéhez, ahol összes kérdésünk válaszra talál.

A játékot már a kívánságlistánkra tehetjük Steamen, de még pontos dátumunk nincs, hogy mikor is érkezik.

1.
1.
crytek
Nagyon jó. Első másodpercben már rávágtam volna ezt a Somerville fejlesztői csinálták mert kajak ugyanolyan a stílus. De a cikkben akkor említve lett volna :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...