Új mobiljátékot kapott az The Elder Scrolls

  • Írta: pandaril
  • 2023. szeptember 29.
  • Megjelenés
Link másolása
A Fallout Shelter mintjáára épülő játékot gyakorlatilag fű alatt jelentették meg a héten, a játékmenet is igen ismerős lesz azoknak, akik már játszottak a bunkermenedzselős előddel.

Szó szerint a semmiből jelent meg a The Elder Scrolls: Castles, ami egy ismerős formulát ötvöz Tamriel világával. Ha valaki játszott már a Fallout Shelterrel, annak gyakorlatilag nem lesz akkora újdonság a játék, de ettől még ugyanolyan szórakoztatónak találhatják a játékosok. Az ingyenes mobiljátékban egy kastély irányítását kapjuk feladatul, az építmény menedzselése mellett a lakókkal és a trón öröklésével is foglalkoznunk kell majd.

Kapunk küldetéseket is, viszont a fókuszt a menedzsment kapta. A játék egyelőre Android rendszerű telefonokra érhető el szeptember 27. óta, és pillanatnyilag ingyenes. Kérdés, hogy végig az marad-e, és hogy elég szórakoztató lesz-e, hogy kitartson a The Elder Scrolls 6 megjelenéséig.

2.
2.
Spazz Maticus
#1: Minimális erőfeszítéssel, pénzzel, kreativitással, a befektetéshez képest rengeteget kaszálni. Ez a borzalmasan hitvány mobiljátékpiac mottója évek óta.

A Mindenfélében -egyébként- napi szinten megvezethető, hype-ot kevés ellenállással beszopó PC-s, és konzolos játékosközösségekben azért az elmúlt 30-év "szocializácioja" miatt mégiscsak kialakult már némi öntudat, meg annak felismerése hogyha át akarják b@szni őket a palánkon.
Egy-egy meredekebb lootbox-os, ptw-s stb. megoldásnál szokott lenni ellenállás/felháborodás, valami.

Na a mobilpiacon ilyen nem létezik.
A játékoskultúra egy ismeretlen fogalom.
"Játéknak" álcázott szimpla félkarú rablók alkotják a piac nagy részét, amik "mechanikái" sokszor egyébként büntetőjogi kategóriába esnek,( mondjuk sok erről sok MMO-s top PC-s/konzolos game EULA-ja is tudna mesélni...XD) csak a kutya nem foglalkozik velük...
Mindenféle törvényi szabályozás hiányában kiskorúak, szerencsejáték függők, háziasszonyok, stb stb, akiknek fogalmuk nincs az egészről, tolják bele a lóvét lapáttal ezekbe a normális gamer szemmel játéknak sem nevezhető szutykokba...

Csodálkozol hogy szinte minden AAA-s cég is farkagelvágva igyekszik erre a piacra ?

1.
1.
markoci555
ez elég szégyen, a másik játékot, még úgyahogy meg tudom érteni, de ez nagyon az alja...
plusz az a baj, hogy az összes ugyan azt a már lefektetett sémát követi és iszonyat hamar kifullad, ha nem költesz rá pénzt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...