Kipróbálhatjuk a Foamstarst

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 30.
  • Korai verzió
Link másolása
Ahogy a State of Play során is bejelentették, nyílt bétatesztet tart a Foamstars PlayStation 5-ön, és egy egész hétvégénk van arra, hogy kipróbáljuk. Két játékmódot tettek elérhetővé a teszt időszakára.

A Happy Bath Survival egy területfoglalós őrültségnek ígérkezik, amiben a pálya elkülönül külső, illetve belső részre. Míg belül zajlik az igazi akció, addig kívülről besegíthetünk társainknak, hogy a mi színeinkben pompázzon a pálya döntő többsége.

Smash the Star néven egy deathmatch-re számíthatunk, melyben fő küldetésünk a habparty sztárjátékosának kiiktatása lesz.

Haladásunkat sajnos nem fogják továbbvinni a teljes játékba, de öröm az ürümben, hogy tesztelésünkért egy exkluzív skin jár jutalomba az egyik karakterre, Soa-ra. Ugyan a játék megjelenik majd PlayStation 4-es konzolokra is, de most a bétateszt csak PlayStation 5-re elérhető, méghozzá egész hétévégén. PlayStaion Plus előfizetés sem kell a teszteléshez, így a PlayStation 5 tulajok előtt tényleg nem áll semmi akadály, hogy tegyenek a játékkal egy próbát.

Konkrét megjelenési dátumunk még nincs, de tudjuk, hogy valamikor 2024-ben várható a habparty kezdete PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön. Ti tesztek vele egy próbát a hétvégén vagy inkább elhatárolódtok a PlayStation konzolok Splatoon-játékától?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...