Itt van a United 1944 második bétaköre

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 30.
  • Videó
Link másolása
Márciusban fedte fel magát az igazán rendhagyó második világháborús lövölde, amit most újra kipróbálhatunk a nyílt béta keretein belül, sőt egy új játékmóddal is bővült a repertoár, hiszen a Dominion mellett a Survivor módban is megmérettethetjük magunkat.

A United 1944 különlegessége a battle royale-játékokból merít, na nem a folyamatosan szűkülő pályára gondolok, hanem arra, hogy a meccsek elején mindenki fegyverek és erőforrások nélkül kezd. Meg kell találnunk a tökéletes balanszot a keresgélés, craftolás és öldöklés között, hogy mi kerüljünk ki győztesként a meccsek végén.

A Survivor mód tipikus kimenekítési akciónak ígérkezik, melyben az erőforrások nemcsak arra fognak szolgálni, hogy bázist vagy esetleg jobb fegyvereket, illetve vértezetet kreáljunk magunknak, de ki is kell azokat küldeni a pályáról, így szerezve minél több pontot. Ha esetleg a helyzet azt kívánná, magunkat is kimenekíthetjük a megfelelő jelzőfény használatával. A meccs után különféle kozmetikai elemeket vásárolhatunk a kimenekített javakból. Egyedül, de akár hárman is fejest ugorhatunk az új módba, melyet az alábbi videón tekinthettek meg:

Megjelenési dátumunk még nincs, de most hétvégén, pontosabban október 1-ig kipróbálhatjátok a játékot, annak új játékmódjával és egy új pályával is. A Steam oldalon hozzáférhettek a bétához.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...