A játékosok nem elégedettek a Counter-Strike 2-vel

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Ugyan a CS 2 sok mindenben felülmúlja elődjét, a Counter-Strike: Global Offensive-et, mégis sokan nemtetszésüket fejezik ki vele kapcsolatban különböző közösségimédia-platformokon. Sérelmezik, hogy több lényeges tartalom is kimaradt a trónörökösből.

A héten megtörtént a Counter-Strike 2 meglepetésszerű megjelenése, amivel egyúttal a Valve nyugdíjazta a CS:GO-t is. Érthető okokból sokan nem örülnek ennek, többen ezt ki is nyilvánítják Redditen, illetve X-en.

Az r/GlobalOffensive subredditen feltűnt cosmictrigger01 posztja, melyben listába szedte azokat a tartalmakat, amik ugyan a CS:GO-ban megtalálhatók voltak, de a CS 2-ben nem. Több kompetitív pálya, az Arms Race játékmód, Danger Zone játékmód, Flying Scoutsman játékmód, közösségi pályák és még sok más is kimaradt a játékból, sőt a Valve megszüntette a játék Mac-támogatását is, és nem tudni, hogy mikor kerül vissza, ha egyáltalán visszakerül.

X-en sem jobb a helyzet, ott anomalyxd nevű felhasználó bejegyzése kapott nagyobb figyelmet, melyben ugyanúgy felsorolásra kerültek a hiányosságok. Ezekre még rátesz egy lapáttal, hogy a szerverek sincsenek a helyzet magaslatán, viszont a problémán már dolgozik a csapat – derül ki a Counter-Strike hivatalos X-profiljából. Több régióban is elérték a szerverek maximális kapacitását, így kénytelenek bővíteni azokat minél hamarabb.

A játékosközösség nagy része tehát felháborodott a CS 2 állapotán, de így is akadnak bőven, akik pozitívabb szemlélettel rendelkeznek, és a feljavított látványról, reszponzívabb füstgránátokról és egyéb újdonságokról áradoznak. Nektek mi a véleményetek, csak felfújják a hiányosságokat vagy tényleg pocsék a helyzet?

3.
3.
markoci555
nem csak kedvenc pályáim és játékmódok (arms race örök kedvenc), de valami iszonyat mennyiségű testreszabhatóságtól esett el a játék, rengeteg hud és egyéb konzol parancsot elvettek, kérdés, most mennyire fognak elkényelmesedni, hagyni, hogy az egész szép lassan ellaposodjon, vagy összeszedik magukat és hónapról hónapra megkapjuk, ami kell
2.
2.
Extol
Az eddigi legváratlanabb és legelvetemültebb Valve húzás. Én már szavaztam egy értékeléssel.
1.
1.
Kamukaze
Régebbi, kedvenc pályáim hiányoznak. Úgy mint az Assault, Militia, vagy az Aztec. Utóbbi már az előzőből is hiányzott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...