Még jó messze lehet a State of Decay 3 megjelenése

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 1.
  • Pletyka
Link másolása
Pletyka kering a neten arról, hogy az Undead Labs régóta várt zombis túlélőjátékának harmadik etapja csak 2027-ben landol a boltok polcain. Egy, a játékon dolgozó grafikus nem volt eléggé óvatos.

A State of Decay 3-at három éve jelentették be, és egy CGI-előzetesen kívül semmi infót nem kaptunk róla azóta sem. Azonban egy bevilágításért felelős művész Art Station profilja szerint a játék 2027-ben jelenik meg. Miután ez az infó kitudódott, az érintett fejlesztő eltávolította ezt a bejegyzést az adatlapjáról.

Lehetséges, hogy egy régebbi dátumról van szó, de az is lehet, hogy legitim, tervezett megjelenési ablak. Ha a 2027-es premier igaz, akkor csaknem tízéves hézagról beszélhetünk két egymást követő epizód között, ami manapság egyáltalán nem ritka a játékiparban - gondoljunk csak arra, hogy a Dead Island és a Dead Island 2 között is ennyi év telt el, míg a The Elder Scrolls VI már meg is haladta ezt az időt.

Tény, hogy a 2018-as State of Decay 2 jelenleg is folyamatosan frissül, alig néhány hete érkezett meg hozzá a Curveball update, amely véletlenszerű eseményeket ad a nyitott világú zombis túlélőjátékhoz.

6.
6.
crytek
#4: No nem mintha ebben a kategóriában öt-tíz- húszasával lennének vetélytársak. Szóval mondhatni így nem nehéz. De való igaz bárkinek adott a lehetőség mégse igen élnek vele..
5.
5.
zoli12i
#4: Ez irónia volt ? Vagy az első részre gondolsz ? A második eleve egy nagy nulla volt.
4.
4.
GAMEROD
Grafika, technika ide vagy oda, a legjobb zombis túlélő játék amit eddig láttam. Mert ez tényleg csak a túlélésről szól. Amit hiányolok belőle az a nagyvárosok. Jó lenne ha lehetne benne előre haladni lépésről lépésre.
3.
3.
markoci555
nem azzal van a probléma, hogy ilyen messze van, hanem hogy ezzel nagyobb igények társulnak, magyarul ekkora idő mellett valami tartalmat is le kéne tenni, és nem egy copy paste, optimalizálatlan, állandóan ismétlődő, grafikailag idejétmúlt cuccot kiadni, mint a 2-vel tették, ami több szempontból is visszaesés volt az elsőhöz képest
2.
2.
crytek
Ha leperegnek amik most tervbe vannak akkor utána nekiesek ez első kettőnek hogy milyen game is ez
1.
1.
zozo76hun
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...