Januárban lép ki a korai hozzáférésből a Graven

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 1.
  • Megjelenés
Link másolása
A sötét fantasy környezetben játszód retro lövölde munkálatai hamarosan lezárulnak. Az új év első hónapjában jelenik meg a Graven végleges változata PC-n, amit később a konzolos verziók követnek.

Ha csípted a Hexen II-t, akkor a Graven is tetszeni fog, lévén a Slipgate Ironworks játéka akár annak a szellemi örököse lehetne. Amikor egy gonosz rend meggyilkolja a pap fogadott lányát, őt magát pedig halálra ítéli, hősünk bosszút forral, varázsbottal és számszeríjjal vág véres rendet a bűnösök és szörnyek seregeiben. Arra is marad ideje, hogy fejtörőket oldjon meg. Két éve mi is kipróbáltuk az alkotást.

A '90-es évek esztétikájával felvértezett Graven karaktertervein az a Chuck Jones dolgozott, aki a Duke Nukem 3D és a Half-Life rémségeit tervezte, de a fedélzeten van még Stephan Weyte is, aki a Blood hősének szinkronhangját is adta.

A Graven 2024. január 23-án lép ki az Early Access-státuszból a Steamen, a GOG-on és az Epic Store-ban. Ezeket követi majd az Xbox One-os, Xbox Series X/S-e, a PS4-es és PS4-ös, valamint a switches változat valamikor 2024 folyamán.

1.
1.
Spazz Maticus
Nagyon kevés korai hozzáférésű játékkal szoktam játszani,( úgy tartom korom, meg ráfordítható kevés időm okán teszteljen más, én legtöbbször csak követem az adott game-et ha tetszik és megvárom hogy kész legyen.) de ez az egyik.
Szenzációs a hangulata meg a pályatervezése, már a kezdőpályára megérkezes is hatalmas...

Két év óta nagyon sokat javítottak és fejlesztettek rajta, az akkori teszt már idejét múlta, a tartalom is a sokszorosára bővült, most jelenleg ez az egyik -kissé méltatlanul alulértékelt- top játék a műfajában, már most a teljes verzió megérkezése előtt is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...