Megoldódtak a Payday 3 problémái

  • Írta: pandaril
  • 2023. október 2.
  • Hír
Link másolása
Legalábbis a fejlesztő Starbreeze közleménye szerint elhárították az online játékot sújtó szerverproblémákat, így a fejlesztők a játék bővítésére összpontosíthatnak.

A szeptember 19-i megjelenés óta fennálló szerverproblémák rendkívül sokat ártottak a játéknak. Főleg negatív értékeléseket kapott Steamen, és hiába került be már a megjelenés napján a Game Pass kínálatába, ha a játék ott sem működött megfelelően. A játékosok egyhangúlag követelték az offline játékmódot, és a stúdió sem zárkózott el a dologtól. Kérdés, hogy valóban érkezik-e majd a feature, ugyanis állításuk szerint megoldódtak a szerverproblémák.

A fejlesztők így már teljes egészében a játék bővítésén és fejlesztésén dolgozhatnak, csak októberben 200-nál is több életminőségi fejlesztést fognak implementálni a játékba, de érkezni fognak új tartalmak is. Novemberben is tovább folytatják majd a munkát, az év végére pedig a Syntax Error című DLC-t akciósan vásárolhatjuk majd meg (a Silver és Gold verziók mellé alapból járni fog). Ezeken felül platformfüggő frissítések és funkciók is kerülnek majd a játékba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...