Mobilokra és Nintendo Switchre tart a Hitman: Blood Money

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. október 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Feral Interactive bejelentette, hogy az egyik legikonikusabb Hitman videójáték újabb platformokon is elérhetővé válik. Még egy trailert is készítettek a Nintendo Switch-re és mobilokra tartó változatról!

Hitman-rajongók figyelem! A franchise egy régi-új alkotással bővül, hamarosan érkezik a Hitman: Blood Money - Reprisal iOS-re, Androidra és Nintendo Switch-re. Az eredeti videójáték még 2006-ban került a piacra és óriási sikert aratott. A fejlesztők szerint a felújított változat számtalan új funkciót tartalmaz majd, hogy még jobban lenyűgözze a játékosokat.

A Hitman: Blood Money - Reprisal megjelenésének pontos dátumát még nem tudjuk, bár a Feral Interactive szerint valamikor idén ősszel érkezik iOS-re és Androidra. A Switch-felhasználóknak egy kicsivel tovább kell majd várniuk, ők valamikor télen tudják majd beszerezni a véres kalandot. 

3.
3.
GAMEROD
Legjobb Hitman rész. Egy kiterjesztett bővített remaket megérdemelne.
1.
1.
Krumplistarkedli
A Hitman Blood Money az egyik legkedvencebb reszem ebbol a franchise-bol, eszmeletlen jot szorakoztam vele PC-n meg anno, tulajdonkeppen ez volt az elso resz amivel jatszottam. Egyik kedvenc reszem a szinhazas jelenet volt. A csodas emlekekert koszi a fejlesztoknek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...