Videón a Dredge kiegészítője

  • Írta: osan
  • 2023. október 7.
  • Videó
Link másolása
A The Pale Reach névre keresztelt DLC-ben jeges vizekre evezünk, mármint hajózunk. 2023 egyik legjobb indie címét nemsokára megint érdemes lesz elővenni, hiszen a kiegészítő novemberben érkezik, addig is nézzük meg a róla szóló videót.

Szeptember végén jött a szomorú hír, miszerint a The Iron Rig nevű kiegészítő 2024-re csúszik, de már akkor mondták a fejlesztők, hogy nem kell félni, ebben az évben sem maradunk Dredge kontent nélkül. A The Pale Reach ugyan valószínűleg kisebb mértékű buli, mint a The Iron Rig lesz, azért nincs okunk panaszra.

Egy új melléktörténetszálat kapunk, melyben majd ki kell nyomoznunk annak a csoportnak a sorsát, akik utoljára jártak a fagyvidéken. A fejlesztők szerint egy igazán keserves árulást fogunk felgöngyölíteni.

A történet mellett új felszereléseket is szerezhetünk, hogy könnyebben navigálhassunk a jégrögök között. 11 új hal- és rákfaj is a terítékre fog kerülni, illetve jeget is vehetünk majd, hogy kifogott áruink tovább maradjanak frissek.

A kiegészítő november 16-án érkezik, de már most a kívánságlistánkra kerülhet Steamen. PC mellett PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series S/X-en és Nintendo Switch-en is ki fog kötni a The Pale Reach.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...