Varázslatos állatkertépítés – íme, a Fantastic Haven

  • Írta: osan
  • 2023. október 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Több különlegességgel is készül számunkra a Fantastic Haven. Olyan varázslényeket kell majd rehabilitálnunk, mint a griffmadarak, diplomáciai problémákat is meg kell majd oldanunk, illetve lesz lehetőségünk felderítő osztagokat küldeni a varázslatos sztyeppékre, hogy különleges állatfajokat gyűjtsünk be.

Veszélyeztetett varázsfajokat fogunk megmenteni ebben az igazán elbűvölő menedzsmentjátékban, hogy visszaállítsuk a mágikus egyensúlyt a világban. Több sebesült állattal is lesz majd dolgunk, így fontos, hogy legelőször egy olyan rehabilitációs intézményt hozzunk létre, ami minden lehetőségben helyt tud állni. Ha ezzel megvagyunk, kiküldhetjük felfedező osztagainkat, hogy minél több állaton tudjunk segíteni, illetve, hogy felfedezzünk több települést is.

Annak ellenére, hogy látszik a játékon meditatív jellege, lesznek benne ellenséges törzsek, akikkel diplomácia útján kell majd egyezségre jutnunk. Átgondolt alkotásról van szó, hiszen a város- és állatkertépítés mellett a lakosainkkal is foglalkozhatunk, sőt ajánlott is, hogy az állatokkal való rendes bánásmódra neveljük őket.

A Fantastic Haven 2024-ben érkezik valamikor PC-re, illetve konzolokra is várható majd. Steamen már kívánságlistánkra kerülhet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...