Kiszivárogtak a Spider-Man 2 ruhái

  • Írta: osan
  • 2023. október 9.
  • Képek
Link másolása
Már csak pár nap, és újra Peter és Miles bőrébe bújva lengedezhetünk New York utcáin. A hálóvetők grandiózus kalandja, ahogy az első részben is láthattuk, most is tartalmazni fog számos kioldható hacukát, hogy minél impozánsabb kinézettel mentsük meg a várost. Most kiszivárogtak ezek a ruhák.

Lassan már ünnepnap lesz azon játékok megjelenése, melyeken az Insomniac csapata dolgozik. Pókember első kalandja a fejlesztőstúdió kódjából hihetetlen elismerést kapott mind a játékosoktól, mind a kritikusoktól. Meg is érdemelte, hiszen ilyen minőségben még nem volt lehetőségünk hálót szőni semmilyen platformon.

Az első rész, illetve a Miles Moralesre fókuszáló mellékág is tele volt különböző kioldható ruházatokkal – egyik kedvencem Miles Bodega Cat ruhája, olyan aranyos az a cica -, így nem meglepő, hogy az érkező folytatásban is nagy szerepet kapnak a jelmezek. Eddig is volt lehetőségünk látni párat, mint például a Digital Deluxe kiadással járó Agimat Suit-ot (Miles) vagy az Apunkalyptic Suit-ot (Peter). Most viszont az egész palettát megcsodálhatjuk egy olyan játékosnak köszönhetően, aki valamilyen úton-módon megkaparintotta a játékot. A game_leaker10 nevű X-felhasználó posztjában tekinthetjük meg a képeket a „Spoiler WARNING!!!!” felirat alatt. Több érdekességet is megfigyelhetünk, de ezeket csak saját felelősségre nézzétek meg, mi nem szeretnénk spoilerezni.

A játék október 20-án érkezik PlayStation 5-re, mi már alig várjuk!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...