Jövő ősszel érkezik a Dragon Ball DAIMA

  • Írta: pandaril
  • 2023. október 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Akira Toriyama is beszállt az új sorozatba, ami egy teljesen új történetet, a franchise világába való mélyebb betekintést és persze rengeteg harcot ígér a rajongóknak.

Akira Toriyama kétségtelenül az egyik legnagyobb hatású mangaka, akinek sorozataiért még évtizedekkel később is milliók rajonganak. Ezért is lényeges, hogy kvázi meglepetésként hatott az új Dragon Ball-anime, a Dragon Ball DAIMA bejelentése a sorozat negyvenedik évfordulójára.

A történet szerint Goku, Vegeta és a többiek egy összeesküvés áldozatai lesznek, és ezért gyakorlatilag gyerekké változnak. Céljuk persze eredeti alakjuk visszanyerése lesz, ehhez pedig egy új és ismeretlen világot kell majd felfedezniük. A megszokott karaktereken túl visszatér az eredeti Dragon Ball-sorozat egyik ikonikus eleme, Goku botja is.

Toriyama egy minden eddiginél mélyebb és komolyabb, mégis helyenként kifejezetten vicces és cuki történetet ígért a nyilatkozatában. Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem közöltek, a várható premier 2024 őszén lesz valamikor.

2.
2.
thelegendary
#1: Forrással tudnád igazolni?

'5 perces web epizód formátum ugye... '

Kb. semmi erre utaló információ, még finom utalás szintjén se hangzott el sehol.
1.
1.
gegory
Két dolog: Web széria lesz a híresztelések szerint azaz kb 5 perces részekkel fog operálni.
A másik, hogy kicsit jobb a grafika mint a superheroes-ban volt igy már nem hányok annyira ettől a game cutscene jellegű grafikától...annyira.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...