Indul a Call of Duty: Modern Warfare III második bétahétvégéje

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 13.
  • Korai verzió
Link másolása
Ezúttal a PC-sek és az xboxosok is nekivághatnak a Call of Duty: Modern Warfare III bétájának, ráadásul a cross-play funkciót is tesztelni fogják, így mindhárom platform tulajdonosait összeeresztik.

Az Activision részletesen ismertette a Call of Duty: Modern Warfare III második bétahétvégéjét érintő változásokat. Míg a múlt héten csak a PlayStaton-tulajok bétázhattak, október 13. és 16. között már a PC-sek és az xboxosok is csatlakozhatnak a mókába, a cross-play funkciót próbálgatva.

A tartalom is változott: két további térkép is bekerült a kalapba, ez a Highrise és a Orlov Military Base (ez utóbbi a Ground War módhoz tartozik). Kapunk két új játékmódot, a Cutthroatot és a Search & Destroyt a meglévők mellé. Ami a játékmenetet illet, az ellenfelek feje fölé most már egy piros névtáblát is elhelyeznek - javítva a láthatóságot. Nerfelik a Striker géppisztolyt és a Guardian-SC Killstreakeket. A változások teljes listáját itt találod.

A második bétahétvégéhez már minden PS4- és PS5-tulaj csatlakozhat, függetlenül attól, hogy előrendelte-e a játékot, vagy nem. A többi platformon csak az előrendelők játszhatnak az első napon, azaz október 13-án, ám holnaptól már mindenki számára nyitva áll a próba.

A fenti előzetes a PC-s verzió sajátosságait mutatja be. Több mint 500 egyedi testreszabási funkciót érhetünk el ezen a platformon, a port támogatja a 4K grafikát, az ultraszélesvásznú monitorokat, az NVIDIA DLSS 3-at és a Reflexet, valamint a RICOCHET Anti-Cheat rendszert. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...